Something pink

Under oktober så brukar jag alltid köpa något som stödjer Rosa bandet-kampanjen mot bröstcancer. I år blev det en mascara från Maxfaktor. Det är den som jag vanligtvis använder, så det var perfekt.


Maxfaktor- False lash effect. Pink edition.
Finns hos Kicks.

Distance sucks

Tumblr_lamjeinniz1qdwetoo1_500_large
bildkälla: weheartit

Söndag 31:a oktober

God morgon!
Visst känns det knepigt att klockan går en timme efter? Jag vaknde imorse och trodde att jag sovit alldeles för länge, men klockan var bara 10.. skumt.

Jag och Andreas tog en lugn morgon och satt och spelade spel, skitkul! Speciellt när jag vinner, hehe. Vi ska nog ta en math snart igen. Vid fem ska vi iväg och kolla på innebandymatch, min första någonsin. Jag skäms nästan. Efter det så åker jag hem till Lina och tillbringar kvällen där. Ska inte iväg till Uppsala förrän på tisdag morgon, så jag har måndagen ledig med. Underbart!


Seriemarathon

Det vart en hemmakväll ändå, känner att jag måste spara pengar och ladda inför nästa vecka då det är Halloweenparty istället. Jag och mamma har bakat pizza som vi nyss ätit. Den blir så mycket godare när man gör den själv! Nu ska jag sträcktitta på några serier som jag har missat under veckan. Inatt blir det hämtning av min karl samt några vänner som är ute och roar sig. Kul att man kan vara till nytta, haha.


Myslördag

Imorse sov vi läääänge innan vi begav oss in till stan för att fika med Sara och Charlie. Det var väldigt trevligt att träffa dem igen. Dock vart det bara en snabbis för de skulle iväg på kalas och vi skulle hem till mig. Nu sitter vi här, jag och Andreas. Ska skjutsa iväg honom på lagfest senare och för mig återstår frågan: utgång eller inte? Det är sånt som visar sig senare. Jag kommer i alla fall få en mysig kväll hur den än ser ut.





Robin Hood



Igår fick jag  ÄNTLIGEN min vilja igenom och vi hyrde Robin Hood. Det är en nyinspelning som baseras på boken och jag antar att alla vet vad den handlar om. Dock så var filmen lite annorlunda än vad jag tänkt mig, handlingen var inte riktigt detsamma som originalet. Trots detta så var den lika bra som jag förväntat mig!

Kvalitetstid

Hej alla!
Igår var det ganska tomt på bloggen. Jag tyckte att det var dags för mig och mitt hjärta att spendera lite tid med varandra, så vi hade en heldag tillsammans som var jättemysig!




Gårdagen


Trixie var arg


Linus & Alexandra


Trött Linus


Jag & Alex


Några bilder från igår/inatt när vi skulle vara duktiga och plugga..


Tentan

Haha, vilket skämt. Vad ska jag säga? Jag skrev på alla frågor, men var bara säker på hälften. Resten hittade jag på. Jag fantiserade och knåpade ihop något som lät vettigt och som innehöll smarta begrepp. Det kommer stå ett fett U när jag får tillbaka den! Men jag är glad ändå, jag skrattade till och med när jag kom ut därifrån. Det var en lättnad, och samtidigt skönt att prova på hur det gick till. Det var som sagt min allra första tenta och jag hade ingen aning om hur man gör. Nu vet jag lite mer tills nästa gång.

Undrar om jag ska anmäla mig till omtenta på en gång? Det är nog lika bra.


Torsdag 28:e oktober

Dagens
Humör: Trött som bara den eftersom jag bara sov 1,5h inatt..
Väder: Mulet, men ganska varmt
Önskan: Att jag får en bra helg
Planer: SOVA, åka hem till S-hamn
Serie: One Tree Hill
Träning: Tyvärr måste jag ställa in pilatesen.. men nästa vecka!
Plugg: INGET!!!



Nattplugg

Befinner mig för tillfället hemma hos Linus med Alexandra och Trixie. Vi håller på och pluggar som bara den, hoppas på att vara lite vettigare tills imorgon. Undrar om jag orkar vara uppe hela natten? Det har jag aldrig vart.. Men frågan är om jag då kommer kunna hålla ögonen öppna under tentan? Många frågetecken här, men det löser sig som alltid. Det går som det går, kan inte göra mer än mitt bästa.

Jag känner mig flummig. Vi har skrattat och skrattat. Kan ha något att göra med att vi är trötta, men vad vet jag? Tycker dessutom synd om Linus som får stå ut med vårt tjejsnack, han sitter bara tyst stackarn.

Nej, nu ska vi fortsätta vara effektiva. Önska oss lycka till!

Mysigt



Hur mysigt skulle det inte vara och krypa ned hos dessa sötnosar? Längtar tills imorgon då jag får åka hem och gosa med dem<3

Födelsedag



Idag fyller min fina vän Lina år, och självklart säger vi grattis till henne! Hoppas att du får en kanonbra födelsedag vännen! Du får en grattiskram av mig när jag kommer hem i helgen<3

Onsdag 27:e oktober

God morgon!
Här tog vi en liten sovmorgon imorse och har sedan dess ätit frukost framför tv:n och bara jäst. Ska nog bege mig ut på en promenad och även åka ner på stan och uträtta några ärenden (vad vuxet det lät..). Ikväll blir det plugg/pyjamasparty med några klassisar. Skönt att ha några att dela tentapaniken med.

Hoppas ni får en fin dag!


Letters to Juliet



Åh, vilken bra film jag såg igår! En äkta tjejfilm. Den handlar om Sophie, som besöker den romantiska staden Verona med sin pojkvän. Där finner hon ett 50år gammalt kärleksbrev till Julia, skrivet av engelskan Claire som tvingades lämna sin älskade, en italiensk bondpojke. Sophie bestämmer sig för att besvara brevet, vilket gör att  hon plötsligt finner sig mitt i en kärlekshistoria där målet är att hitta mannen som Claire förlorade.

Om ni gillar kärleksfilmer så är denna ett måste. Jag grät tre gånger under filmen. Tre! Antar att det är ett tecken på att den var bra..


Det går framåt

Det vart ett par timmar plugg idag faktiskt (men även en del prat och fika). Jag har lyckats lära mig ca hälften av alla begrepp, så jag hoppas att jag får några poäng på tentan i alla fall. Men vi har heeela dagen på oss imorgon att banka in resten. Vi har bestämt oss för att plugga ända in till småtimmarna och sedan åka direkt till tentasalen och skriva med allt färskt i minnet. Dock kommer jag att sova ett par timmar i alla fall..annars blir jag inte människa.

Gick direkt från skolan till gymmet (det ligger 3 min bort) med Sara och körde ett pass Afrodans. Så galet roligt! Speciellt när man har sådan överskottsenergi som jag hade då. Jag tror att min kropp har börjat anpassa sig efter träningen lite grann. Kan man ju hoppas.

Kort och gott; det går framåt i både träning och plugg. Det ska jag fira med lite Desperate Housewifes.


Tisdag 26:e oktober

Dagens
Humör: Glad, men väldigt trött!
Planer: Plugg, träning och mera plugg
Väder: Solen skiner, men det är ganska kallt
Önskan: Att jag klarar tentan..
Träning: Afrodans
Serie: Desperate Housewifes


Natti Natti

Nu ska jag ringa min pojkvän och säga godnatt (han ska ju upp tidigt imorgon, hehe) och sedan kryper jag ned i sängen och kikar på en film. Det blir Letters to Juliet, som jag velat se under en längre tid. Mysigt att kolla själv, även om jag hellre haft sällskap såklart.



New


Köpte denna snygga kappa på Lindex idag. Jag har länge spanat in den, och nu när jag skulle köpa den så fanns det en enda kvar som lyckades vara i min storlek och dessutom var det 50% rabatt på den. Ibland ska man ha tur.


Home

Äntligen är jag hemma och dessutom mätt och belåten. Gick ned på stan och handlade efter att vi pluggat klart (eller pluggat och pluggat, vi satt mest och gjorde ingenting..). Motivationen fanns inte riktigt på topp, men jag lyckades lära mig några nya saker, så det var givande ändå. Vi taggar för imorgon istället, eller hur?

Nu håller jag på och läser igenom min klasskompis Trixie's anteckningar. Hon har vart duktig och skrivit upp 99 begrepp och dess betydelser, och sedan var hon snäll och skickade dem till mig. Tack så mycket!

ps. Jag fick endast vänta 1min på bussen idag! Nöjd tjej.


The book of Eli


I lördags så tillbringade jag kvällen med några av Andreas vänner samt Elin och vi bestämde oss för att hyra film. Tror ni att vi fick vara med och bestämma? Nej. Så det blev en äkta "killfilm" innehållandes våld och riktig action. Men faktum är att jag tyckte att den var bra. Den hade en handling och den var inte alldeles för hemsk.

Filmen hette "The book of Eli" och den utspelar sig i framtiden, 30år efter det att ett kärnvapenkrig har tagit vid vid. Det var inte många som överlevde och vardagliga saker som mat, vatten, böcker, schampoo är inget man tar för givet. Eli är en ensam vandrare som försöker ta sig västerut men stöter sedan på en mäktig man som vill ha något som han har. Dock blir det inte lika lätt som han väntat sig.


Uppsala - Söderhamn, 1-0

Jag har fixat iordning mig lite och ska kila iväg till bussen snart. Jag lade mig aldrig och sov, fick istället något konstigt ryck som gjorde att jag blev pigg helt plötsligt. Skumt.

Jag har övervägt fördelar/nackdelar med att bo i Söderhamn respektive Uppsala, och en sak som jag verkligen gillar med Uppis är att man aldrig behöver kolla i tidtabellen. Det är bara att ta sitt pick och pack och gå till närmaste busstation och ställa sig och vänta. För det mesta kommer bussen inom 5min, max 10 om man har otur. Helt sjukt, i Söderhamn så går bussarna en gång i timmen (!).

Det värsta av allt är att jag har börjat blivit otålig om jag får vänta mer än 5min på en buss. Jag börjar bli en storstads-människa.


Måndag 25:e oktober

Tillbaka i Uppsala! Jag sov hela vägen hit, men är fortfarande trött. Ska krypa ned i sängen och sova någon timme till innan jag åker till skolan för att plugga med några klasskamrater. Det är nu det gäller, 3 dar kvar tills tenta.
Önska mig lycka till!


Söndag 24:e oktober

Hejsan!
Idag har det vart full rulle. Jag tog mig en tur till stan imorse och fikade med Lina. Det var längesedan vi sågs, så det var jättemysigt. Var även och hälsade på lille Folke, ni ska få se bild på honom senare. Efter det åkte jag direkt upp till ishallen där det spelades match. Det var J-18 Söderhamn-Gävle, så både min bror och pojkvän spelade. I samma femma dessutom, vilket var lite roligt. Det slutade med att S-hamn förlorade med 5-3 efter en väldigt jämn match. Åkte hem med mamsen och packade och lagade tacos som vi nyss har käkat. Ska stoppa ned det sista i väskan och sedan drar jag och älskling till honom. Men kvällen tillbringar jag hos Elin med henne och Frida. En riktig tjejkväll väntas, det ser jag fram emot.

Nu blev det här väldigt långt, men jag ville bara upplysa er om vad jag har haft för mig idag. En massa bilder kommer senare!

To night we goin' hard, just like the world is ours



Ke$ha - We R who we R

Lördag 23:e oktober

Sjukhuset, kalas och pizza med hjärtat och hans föräldrar är det jag hunnit med idag. Nästa på schemat står läxläsning (om jag orkar..), hyra film och köpa något gott till det. Så himla skönt med en lugn helg.

Vad har ni haft för er idag?

Här är min kusin Emma som håller i världens sötaste kattunge. Åh, jag ville sno med mig honom hem.. 


Ljusglimt

Tänk så fort allt kan ändras. Hur det sakta, men säkert, kan gå åt rätt håll. Hur en klump i magen kan lösas upp och hur en sten i bröstet kan lossna inom loppet av en sekund. Hur humöret kan bli på topp och hur ett leende kan fastna på läpparna och stanna där en hel kväll. Hur allting kan vara på ens sida.

Det har vart en bra dag på många vis, allt börjar ljusna upp. Trots att det kommer att bli fler besök till sjukhuset. Många fler. Men om det är det som krävs för att allt ska bli bra, så får det vara så. Vi tänker på dig hela tiden och håller tummarna för att det inte tar allt för lång tid innan du får komma hem <3.  


Tumblr_lar1p6prja1qdzmnjo1_500_large
weheartit


Fredagsmys

Ja, det blidde lite fredagsmys idag. Vi har ätit god mat och jag & mamsen har kikat på IDOL nyss och ätit godis. En perfekt fredag om jag får säga det själv! Det enda negativa är väl att jag inte har hunnit med att läsa allt som jag planerat.. har vart och handlat i flera timmar, vilket ledde till att jag då missade ett par timmar av plugg. Men det tar vi igen imorgon (om det blir någon lucka) eller så löser det sig en annan dag. Det gör det alltid.

Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem från sin hockeymatch så att jag kan gosa med honom. Jag känner mig lite som när man är nykär, det pirrar i magen och jag tänker på honom hela tiden. Mysigt när man kommer in i sådana perioder <3.

I wonder

Xxxx_113232121_large
weheartit

Kors

Har glömt bort att visa er mina nya fina örhängen. De är handgjorda och kommer från item. Bilden är ganska kass, de är betydligt finare i verkligheten.


Det börjar gå mot kallare tider













Bilder från när jag och bror var ute på promenad imorse.

Fredag 22:a oktober

Goooood morgon! Eller god dag kanske är mer passande?
Jag har vart uppe sedan halv tio eftersom jag var en sådan snäll syster som skjutsade min yngsta bror till skolan. Perfekt sätt att komma upp på morgonen, annars hade jag nog sovit ett par timmar till..
Det är kyligt ute idag, ca -5 grader, och frostigt på marken. Jag bara väntar på att det ska börja snöa snart. Vi får hålla tummarna för att det dröjer ett tag till.

Vad har ni för planer idag? Jag ska ta tag i mitt pluggande. Har några häften som jag inte har läst ännu. Sen kanske det blir lite filmmys ikväll. Det är sådant som visar sig.

Hoppas ni får en fin dag!


Hemma

Förlåt för dålig uppdatering idag, men som ni läste innan så har jag haft fullt upp. Nu är jag äntligen hemma efter en lång busstur och har kramat om familj och pojkvän. Ska snart gå och lägga mig eftersom jag har planer på att gå upp tidigt imorgon (läs: innan 12.00) för att plugga och gå ut med vovvarna. Pilatesen idag var så jäkla jobbig och det slutade med att jag periodvis låg och skrattade för mig själv, då mina vader värkte.. Men, men. Det gäller väl att bita ihop och komma över den här fasen. Mitt mål är att inom snar framtid kunna träna ett hårt träningspass utan att få träningsvärk efter. Jag återkommer när det inträffar.

God natt med er så länge så hörs vi imorgon igen.
Och hörrni, då är det fredag!

Torsdag 21:a oktober

God morgon allihopa!
Hoppas att ni har sovit gott. Jag hade lite problem med att ta mig upp ur sängen imorse för mina vader känns inte bra.. Om jag sade att jag hade träningsvärk igår, så ljög jag om man jämför med idag. Men det är bara att bita ihop för senare väntar ett pass pilates. Det ska bli intressant att se hur jag tar mig igenom det, haha.

Jag håller på och packar ihop lite, för ikväll blir det hemfärd till Söderhamn. Jag har ju tenta nästa vecka, och jag vet inte riktigt vilka böcker jag ska ta med osv. Jag får knappast plats med alla i väskan. Det löser väl sig antar jag. Ska först till skolan en sväng på en extraföreläsning inför tentan, vilket jag tycker är jättebra, sedan bär det av mot gymmet och efter det mot stationen. Är hemma ganska sent ikväll och då kommer mitt hjärta och hämtar upp mig. Härligt.

Ha en bra dag så hörs vi senare!




Let's write

Tumblr_lalq79izey1qd646ho1_500_large
weheartit

Reebok easytone

När jag nu ändå är inne på det här med träning så skulle jag vilja äga ett par av dessa godingar. Snygga och framför allt bra om man vill träna rumpan, vaderna och låren lite extra.
Kanske något att önska sig?

REEBOK EasyTone Reeinspire II W BLACK / DUSTY PINK
Finns hos stadium för 999:-.

It hurts

Åh, herregud vad jag har ont i kroppen! Känner mig stel som en pinne och konditionen är väl inte på topp den heller.. Men med tiden så kommer väl träningsvärken att ge med sig och jag kommer att orka mer. Idag körde vi som sagt step, vilket är min favoritträning. Det var ett riktigt hårt pass som ledde till att jag höll på att svimma av syrebrist och att benen höll på av vika sig efter varje steg jag tog på brädan, men som ni ser så lyckades jag ta mig igenom det. Jag känner mig stolt.

Ska försöka få i mig lite mat strax också, trots att jag fortfarande är mätt efter lunchen. Vi åt buffé på en thairestaurang. Gott som tusan!

Jag har en hel del läsning som väntar ikväll, så jag förbereder mig på en lååång natt.
Vi hörs igen lite senare.







Några bilder från när jag, Sara, Charlie och Mange pluggade idag.

Onsdag 20:e oktober

God morgon!
Hoppas att allt är bra med er, själv är jag väldigt pigg efter en låång natts sömn. Sov kanske lite väl länge, men jag var helt slut sedan igår. Jag ska göra mig iordning snabbt nu sen tar jag bussen till stan där jag möter upp Sara för att köpa lunch och sedan sätta oss och plugga på skolan. Vi sitter där tills klockan närmar sig 4, då det är dags för step. Kroppen är helt mör sedan igår, men det får gå ändå, haha.

Nu måste jag skynda mig lite, ha en bra dag!


John blund

Seriöst, om jag får läsa ett enda ord till om nationella minoriteter eller utbildningens förändrade villkor så slocknar jag med detsamma. Jag är helt slut. Jag lär inte få några problem med att somna ikväll med andra ord. Tror att jag ska ladda om och tagga inför pluggning imorgon istället. Ska möta upp Sara kl.12 för att läsa i några timmar innan vi ska iväg på träning igen.

Sov så gott så hörs vi imorgon!


Skaka rumpa

I'm back from the gym. Helt slut i kroppen och hungern har börjat infinna sig. Jag har skakat varenda liten del på min kropp under en timmes tid (55min för att vara exakt) och det var det jobbigaste jag gjort på länge. Men samtidigt så var det så förbannad roligt att jag glömde allt runt omkring och bara lät mig följa med i takt till musiken. Jag struntade i om jag såg ut som ett pucko, för jag hade kul.

Nu är jag nyduschad och ska slänga ihop lite mat. Tror att det blir schnitzel med bulgur och salsasås. Jag har längtat efter det hela dagen.. Åh, jag bara älskar känslan efter att ha tränat då man kan ta det lugnt med gott samvete. Håller ni inte med?





Tentaångest

9 dar kvar. En vecka och två dagar tills jag har min allra första salstenta. Visst, jag har klarat en hemtenta, men det är en helt annan sak. Nu ska jag läsa kurslitteratur på 1000s (jag är inte ironisk) och ska på något vis luska ut vad som är viktigt nog att lägga på minnet till tentan.

Jag har konstaterat att det är helt omöjligt att läsa ALLT. Det funkar inte. Det gäller att sålla ut det som jag tror är viktigast, inte sitta och lusläsa varenda sida i böckerna. Jag läser en del, sedan sammanfattar jag det som jag anser är relevant att komma ihåg.

Jag har som sagt aldrig gjort en tenta förut, så jag gör lite som jag själv tycker. Jag kan inte göra mer än mitt bästa, så är det. Men å andra sidan så vill jag inte sitta där och tänka "jag kunde ha gjort mer", så nu har jag speedat upp pluggningen som har legat åt sidan under några dagar (vilket är ganska förståeligt).

Jag vill känna att jag gjort allt jag kunnat under dessa förutsättningar, helt enkelt. Sen om jag inte klarar den så är det inte hela världen. Det kommer fler chanser!

312843-11-1286474383417_large



Tisdag 19:e oktober

God morgon!
Jag befinner mig i Uppsala nu igen, tog bussen hit imorse. Är så jäkla trött för jag kunde inte sova igår och så klev jag upp vid 05.30.. Funderar på att ta mig en liten tupplur innan jag börjar plugga. Det känns på något vis inte rätt att vara här, jag hade hellre stannat hemma. Men jag har plikten som kallar, och jag åker hem igen på torsdag som tur är.

Jag har ett seminarium idag, får se om jag orkar gå på det. Det känns viktigast för mig att läsa hemma i lugn och ro, för tentan närmar sig med stormsteg. Annars så står träning och lägenhetssökande på schemat idag. Känns bra att göra något som får mig på gott humör.

Hoppas ni får en bra dag!

I mitt andra liv



I mitt andra liv skulle jag vilja vara katt. Det hade inte vart fel att ligga och jäsa i solen hela dagarna..

En varm höstdag i oktober



























Några ljusglimtar från helgen finns det allt, trots att läget är som det är.
Jag är så glad att jag har min underbara familj, pojkvän och mina vänner. Ni är guld!


Tryin' to make it work, but man these times are hard



The script - For the first time


Tänk vad lite musik kan göra med själen.


Måndag 18:e oktober

Jag vaknade och trodde att allt bara var en dröm, men sedan kom allt tillbaka och det gjorde ont i magen på mig. Jag vill inte leva i ovisshet, jag vill veta att allt kommer att bli bra igen.
Nu ska jag iväg till Hanna och klippa/färga håret. Hoppas att det kan få mig på lite bättre humör i alla fall.

Hoppas att ni får en bra dag allihopa!

<3

Dagen blev inte riktigt som planerat, vilket den sällan blir vid närmare eftertanke. Jag har spenderat de senaste timmarna på sjukhuset och det har vart fruktansvärt jobbigt. Jag hatar sjukhus och jag hatar att se hur nära och kära mår dåligt. För det är de som betyder något i slutändan, de som man älskar och bryr sig om. Alla materiella ting och struntsaker är oväsentliga. Man ska ta hand om varandra och uppskatta tiden man har tillsammans. Det är det som är viktigast i livet. Jag försöker alltid ta vara på tiden med mina vänner, släkt och familj - men jag kan bli bättre. Gör som mig och ta vara på de som ni håller kär, man vet aldrig vad som kan hända.

Nu ska jag hålla tummarna för att allt går som det ska imorgon. Även om jag vet att det kommer det. Man måste vara positiv och tro på det bästa. Det här klarar vi!
<3


Söndag 17:e oktober

Söndag. Nyss var det fredag och helgen hade just startat. Nu har dagarna passerat likt en vindupust och vi står här igen. Dagen som oftast förknippas med sjuka magar och onda huvuden, men så är inte fallet för mig nu. Det är söndag och jag är pigg och alert (okej, kanske inte riktigt) trots att jag gick ut igår. Ja, det slutade med att jag gav efter för Elins tjat och följde med henne och Hanna ut, och det var riktigt roligt! Synd bara att jag inte hann börja lite tidigare, men annars var allt bra.

Idag ska jag kika när min pojkvän spelar match. En riktig hockey-helg alltså. Nu jäklar får han ta och göra sitt bästa för att imponera på sin tjej. Min duktiga älskling.

Tumblr_laa0gr24wb1qbtejio1_500_large
weheartit


Lördag 16:e oktober

God morgon solstrålar!
Idag är det minugrader här uppe i Hälsingland, eller imorse i alla fall. Nu tror jag att det är 2-3 plusgrader. Det blir alltså fram med vinterjackan som gäller idag när jag ska ut på promenad med hundarna. Ikväll blir det inge party för min del, utan det blir hockeymatch i Gävle istället med ett gäng grabbar. Det ska bli riktigt trevligt! Hoppas på att få se Brynäs vinna den här gången. Ska även kika lite på mitt gamla tjejlag som har match idag. Antar att jag kommer bli skapligt sugen på att spela..

Nu ska jag ta tag i mitt liv och plocka iordning lite här hemma innan vi åker.


En härlig bild om jag tog igår

Good night



Har haft en underbart mysig kväll med min familj och pojkvän. Stackarn har redan gått och lagt sig eftersom han var så trött efter veckan som gått. Blir så när man är duktig och jobbar.. Imorgon är det en ny dag och jag kan inte vänta med att få vakna och se solen skina in genom fönstret. Har jag berättat att jag älskar höst?

Nu ska jag krypa ned hos min varma, gosiga pojk. Finns det något bättre? Om inte annat så uppskattar jag det mer nu.

Sov gott!


Capture the feeling













Bilder från igår.

Vi åt gott och såg bra på tv. Försökte fokusera på att fånga känslan - tända ljus, god mat, mörker, sitta inne när det blåser ute, varma koftor. You know what I mean?


Raise your glass if you are wrong in all the right ways



Pink - Raise your glass


Härlig fredagslåt såhär på morgonkvisten!

Fredag 15:e oktober

Idag är det äntligen fredag mina vänner!
Gud vad jag älskar känslan när man vaknar en fredagsmorgon och vet att det är helg. Jag håller på och packar här för fullt, för vid 12.19 går tåget mot Gävle där vi sedan byter till tåget mot Söderhamn. Jag har en känsla av att det kommer bli en underbar helg.

Nu ska jag skynda mig så att jag kan ta bussen vid 11 och möta upp Sara nere på stan.
Vi hörs senare, så kommer det även upp bilder från gårdagen.

Ha det bra!


Ändrade planer

X_8e0b3ef7_large
weheartit

Tänk så fort allt kan ändras! Det blev inget seminarium - pluggade hemma istället. Det blir heller ingen träning, för Sara mådde inte bra idag. Därför tar jag en tur hem till henne och äter middag där med henne och Charlie och bara jäser. Det blir minst lika bra det. Jag har känt mig rastlös idag, som om jag är stressad över något som jag ska göra.. hm, får klura på det.

Next stop: Örbyhus.

Ha en fin kväll alla!

She says don't let go, never give up it's such a wonderful life



Hurts - Wonderful life

Ett nytt favoritband, helt klart. Lyssna även på låten Stay, som jag lade upp tidigare.

Jag har syndat

Okej, jag erkänner. Jag klickade hem en tröja från H&M nyss. Jag kunde inte motstå. Skulle köpa lite juklappar (ja, jag är ute i god tid i år!) så bara dök den upp där, stickad, mysig och fin. Men den kommer inte förrän i november, så det är ingen brådska.



Torsdag 14:e oktober

God morgon!
Idag är det torsdag och vi börjar, sakta men säkert, närma oss fredag. Jag ser verkligen fram emot att få åka hem och spendera tid med min familj och min pojkvän. Jag har inte hunnit vant mig att vara ifrån dem ännu..

Vaknade vid 10, men snoozade en stund innan jag gick upp och åt en stoor frukost. Jag tycker att det är viktigast att man börjar dagen bra, då blir oftast resten av dagen det också. Sen gäller det att äta bra när man tränar så att man får ut någonting av det.

Ska fixa iordning lite nu och sedan åker jag iväg till skolan för att ha ett seminarium där vi ska diskutera det som togs upp under föreläsningen om hållbar utveckling, samt det som står i boken som vi har läst. Det är alltid intressant, och framför allt nyttigt, att höra andras åsikter. Efter detta så möter jag upp Sara för att träna lite pilates. Jag längtar!

Hoppas att ni får en lika bra dag så hörs vi sen!


Sleep tight

Tumblr_la8uxu8wvu1qcqklqo1_500_large

Nej, nu kastar jag in handduken, som man brukar säga. Är helt slut, så jag behöver vila. Imorgon börjar jag 13.15 då jag har ett seminarium, men jag ska nog gå upp vid   9-10 och mysa framför tv:n.
Sov gott vänner!

Laddad till tusen




Kan ni gissa vad jag köpte idag?
Ett gymkort!
Jag och min vän Sara har bestämt att vi ska ta tag i detta nu, så nu är det dags att börja träna. Jag har köpt nya träningskläder och jag är laddad till tusen! Åh, det kommer bli så roligt. Vi har bokat in vårt första pass imorgon, vilket är Pilates. Det är något jag älskar, så jag hoppas att det blir bra.

Har nyss lagat skitgod mat; bulgur med salsasås. Låter skumt, men det var hur gott som helst. Jag tycker jag är duktig som har slutat äta Felix färdigmat, haha.

Nu ska jag ta en lugn kväll med serier. Jag pluggade faktiskt 1,5h på biblioteket idag. Det funkade bra för mig, lugnt och tyst. Tror nästan att jag ska fortsätta med det.

Ha en fin kväll!


Onsdag 13:e oktober

God morgon!
Tog en liten sovmorgon imorse, vilket var väldigt behövligt. Ska snart sätta mig framför tv:n med en riktig brakfrukost. Idag har jag planer på att utnyttja min lediga dag till att uträtta lite ärenden. Jag har en del saker som står på schemat, så jag åker nog med bussen runt 2. Vi hörs efteråt!

Men först: frukost och tv.


Vackra uppsala


Kärlek

Tumblr_la3e3w0eoe1qderreo1_500_large

Igår somnade jag med ett leende på läpparna. Jag hade ett underbart samtal med min bästa vän, min största kärlek, och jag somnade med känslan av att allt kommer att bli bra. Att denna saknad slutligen kommer att övergå till lycka, och att detta år ifrån varandra kommer att glömmas bort med tiden. Att vi så småningom kommer få vakna upp tillsammans, äta frukost tillsammans, sova tillsammans och dela allt med varandra. Jag längtar. Jag längtar nått så fruktansvärt, och jag blir så frustrerad när jag inte kan göra något annat än att vänta. Vänta på att tiden ska gå, medan vi lever våra egna liv på olika ställen. Men ändå, på något vis, tillsammans. <3

Om jag inte hade..



Om jag inte hade haft köpstopp så hade jag definitivt slagit till på den här vackra klänningen. Kanske ska ta och lägga en beställning ändå..NEJ, Jag ska vara duktig och hålla mitt löfte. Det kommer fler månader.

Den kommer i alla fall från Jeane Blush och finns hos nelly.


It's empty in the valley of your heart



Mumford & Sons - The cave

Tisdag 12:e oktober

Hej hej!
Imorse slog jag upp ögonen strax efter kl.7, vilket är vääldigt tidigt för mig nu för tiden.. Dock gick jag inte upp förrän 30min innan bussen gick, så det blev ingen updatering imorse. Jag tror att jag inte har hämtat mig från helgen ännu.. Det får bli en tidig kväll idag.

Nu är jag hemma efter ett seminarium och en intressant föreläsning om Hållbar utveckling. Riktigt bra föreläsare som verkligen kunde förmedla kunskapen bra, och som sade relavanta saker. Inte en sådan som bara babblar på i 120km/h och använder konstiga uttryck som man inte förstår, utan en person som lever sig in i situationerna, tar upp bra exempel och använder rörelser. Perfekt.

Vad ska jag då göra idag? Först och främst laga mat, för jag är så himla hungrig, och sedan ska jag läsa lite ur någon trevlig bok och avsluta kvällen framför tv:n men en kopp te. Låter inte helt fel.

Ha en mysig kväll!


Min helg i bilder

Lördag


Höst i uppsala


Frida



Inflyttningsfest



Ogge



Frida, Jag , Lina



Skål för att alla är samlade igen!



Tjejerna: Frida, Jag, Lina, Sara och Elin



Biologerna: Mange, Grudde och Sara



Charlie rockar loss



Jag ville bevisa att jag var stark..



Tequila-race



Inne på Kalas (som sög). Tur att man hade bra sällskap!



En trött Linis som väntar på tåget


Söndag


En pigg Sara dagen efter när vi åt bakismat



Bästa "dagen efter"-maten! Capericiosa med bea. Mmmm.



Vi tog en tur hem till Frida



Där drack vi te och bara myste



Oskars Tom&Jerry-kex får avsluta helgen

Stort tack till alla som var med! Jag har haft en underbar helg och är fulladdad med energi inför veckan tack vare er. Ni är bäst och jag är så glad att jag har er! Det här ska vi garanterat göra om fler gånger.


Måndag 11:e oktober

Hej allihopa!
Jag är så jäkla trööött. Gick upp vid 8 imorse efter en natt med väldigt få timmars sömn. Jag och Linis tog tåget in till Uppsala där vi satt och drack kaffe i någon timme tills vi vaknade till och mötte upp Elin, Elins mormor och Sara för lunch på bästa Cupido. Kändes bra med en sallad efter denna helg som har vart fylld av onyttig mat..

När jag sagt adjö till tjejerna för den här gången så strosade jag runt lite själv på stan och köpte en halsduk + mössa och satte därefter köpstopp för mig själv. INGET MER SHOPPANDE FÖRRÄN DEN 25:E. Hjälp mig komma ihåg det är ni bussiga. Jag fick även med mig två proppade kassar med mat, vilket var nödvändigt att köpa. Jag har faktiskt blivit riktigt duktig på att handla ekonomiskt!

Jag har nyss packat upp alla mina saker i rummet (vilket var mer än jag trodde) och ska snart ta tag i mitt pluggande. Har lite ont i magen eftersom jag inte hunnit läst något under helgen, men det löser sig alltid. Det gäller bara att jag ligger i nu det sista.

Snart kommer en massa bilder, så kika in lite senare!
Puss!

Söndag 10:e oktober

Hej hej!
Det har vart lite dött här under helgen eftersom jag har haft fullt upp att umgås med mina underbara vänner och pojkvän som har vart här och hälsat på. Jag och Lina har bosatt oss i Örbyhus, men imorgon ska jag hem till mitt nya boende. Det ska bli spännande.
Jag uppdaterar med massor av bilder imorgon när jag har tid över, jag lovar.
Det har hänt en del incidenter under dessa dagar, men det är bara att skratta åt det. Bland annat så blev det lite matkrig på max, lite chili cheese, strips och mozzarella sticks som flög runt bordet, haha. Så jäkla rolig kväll!
Som sagt, mer om det imorgon. Nu ska vi mysa vidare med te och tv.
God natt!

Gårdagen

Igår kväll hade jag och hjärtat en jättemysig kväll. Vi käkade pizza/kebab innan, kanske inte så romantiskt, men ack så gott det var. Efter det gick vi som sagt på bio där vi såg Wall street 2: money never sleeps. Den var helt okej, men inte riktigt min typ av film. Men det var mysigt att hålla handen i biomörkret.


Min mans underliga pizza. Han har lite speciell smak.


Min mat såg betydligt godare ut!


Nöjd tjej!


Bio. Det satt faktiskt folk bakom oss, måste jag poängtera.

Lördag 9:e oktober

Gooood morgon!
Är det inte härligt med lördag? Jag gick upp ganska tidigt för att städa ur lägenheten, för idag flyttar ju jag!
Mina älskade vänner Lina och Elin kommer hit och hälsar på över helgen och det ska bli så himla mysigt. Elin åker hit i sin pärla, så hon hjälper mig att flytta. Tack snälla du!

Sen blir det raka vägen till stan där vi ska kika runt lite, tror att tjejerna ville handla en ny klänning. Själv köpte jag min för någon vecka sedan, ännu en belöning för tentan, hehe..
Efter stan tar vi tåget till Örbyhus där det vankas inflyttningsfest. En perfekt lördag med andra ord.

Nu ska jag fortsätta städa så hörs vi lite senare.




TGIF

Gissa vem som just nu sitter i bilen på väg till Uppsala för att hälsa på mig??
- Min älskling!! Vi ska ut och äta och gå på bio. Som jag har saknat honom.


En söt, men trött pojk. Jag gillar honom fast han är bakis. Faktiskt. 

Fredag 8:e oktober

Hejsan!
Det vart ingen update imorse innan föreläsningen, jag var inte människa då.. Men efter en trevlig runda på stan med Sara som inkluderade en fika så är jag piggare! Strosade även runt lite själv efter att hon hoppat på tåget. Shoppade lite träningskläder fån H&M. Ja, ni läste rätt - jag ska börja träna! På måndag är det jag som tar mig i kragen och köper ett gymkort och börjar gå på pass. Åh, som jag har längtat efter att få träna step, afrodans och aerobics!


Sara posar framför slottet


Fika


Mums!


En trevlig kväll

Jag är nu hemma igen efter en jättetrevlig kväll hos mina vänner! Vi gick och handlade med oss ingredienser till tacosen samt en varsin fet godispåse. Jag var nöjd när jag fick riktig mat i magen, inte felix färdiglagat, hehe. Den där Charlie är en grym kock han! 

Nu är jag som sagt hemma och ska alldeles strax lägga mig och sova eftersom klockan ringer 07.30 imorgon. Det är en tidig föreläsning som gäller, men sen är det HELG. En helg fullspäckad med trevligheter. Den ni! Mer om det får ni höra imorgon.

Sov så gott allihopa!



Iväg på äventyr

Nu kilar jag iväg till bussen och åker till stan för att möta upp Sara och Charlie. Det regnar och blåser ute, så paraplyet åker med! Vi ska köpa med oss en massa mat och gotta för att sedan åka hem till dem och mysa. Jag tyckte att vi skulle fira att både jag och Sara klarade vår tenta, så det ska vi också göra.

Ha en superbra dag!

I wan't you to make me feel like I'm the only girl in the world



Rihanna -Only girl (in the world)

Laddar inför helgens bravader!

Torsdag 7:e oktober

God morgon solstrålar!
Jag kan bara säga såhär: I'm back. Vaknade med ett leende på läpparna och ser fram emot dagen och helgens trevligheter som kommer spenderas med mina favorittjejer! Jag känner mig lycklig över en massa saker, det gäller att värdera små saker som stora. Bara det att jag klarade min första tenta är väl bra nog? Jag ska fokusera på det som är bra, inte dåligt. Det brukar jag vara bra på, men man kan inte vara på topp jämt.

Nu: Frulle (eller snarare brunch?).

Vi hörs!

Tumblr_l9x0z0jn461qcfubdo1_500_large
weheartit

Godnatt

Nej, nu ger jag upp. Jag orkar inte med det här längre. Jag vill bara lägga mig och sova och hoppas på att vakna upp pigg och glad imorgon. Snälla? Idag är bara en sådan dag där ingenting känns bra. Vart tog mitt glada jag vägen?

Imorgon ska jag träffa Sara, det ser jag fram emot!

Godnatt på er!

Plugg

Plugg, plugg, plugg, plugg...

Fortsätter med läsningen även idag, har en känsla av att det kommer att bli så varje dag om jag ska hinna läsa igenom alla 1000 sidor innan tentan. Wish me luck!


Today

Min dag i bilder:


Föreläsning


Utskrivning



Elisabeth letar böcker


I MADE IT!!

Jag är så lycklig!! Jag fick nyss reda på att jag fått godkänt på min hemtenta, vilket betyder att jag är godkänd i hela kursen!! Åh, läsåret hade inte kunnat börjat bättre än såhär! Nu hoppas jag bara att det håller i sig!


Tumblr_l7m0khwwfn1qbo3bfo1_500_large
weheartit

Onsdag 6:e oktober

God morgon!
Idag gick jag upp i tid i alla fall. Känner mig lite gladare idag också, trots det dåliga vädret. Har inte vågat kolla riktigt noga om det regnar ännu, men det blåser på som bara den och är mulet..
Ska iväg till skolan för föreläsning nu och sen stannar jag kvar där och skriver ut en massa papper. Ska försöka hinna med att köpa en bok nere på stan också, vi får se hur det blir.



Ha en bra dag!

Egentid

Jag har känt mig lite nere idag, så nu ska jag ta och unna mig lite mys efter allt läsande. Det blir nog inga fler inlägg idag, så godnatt allihopa!

"And no need to worry
That's wasting time
And no need to wonder what's been on my mind
It's you
It's you
It's you"


Höst

Några bilder från dagens promenad:












Tisdag 5:e oktober

Hej alla glada!
Nu börjar jag bli skapligt trött på att sova över. Jag ställer klockan tidigt så att jag ska gå upp i tid och plugga, men jag sover alltid ett par timmar till. Skärpning! Så här kan jag ju inte hålla på, jag sover ju bort hela dagarna.

Nu ska jag äta lite sen blir det en härlig promenad i det blåsiga vädret och efter det en massa plugg. Trevligt!


Toralf går på dejt

Hahaha, jag älskar det här klippet. Hur skön är inte Toralf?


I feel so lost, but what can I do?



Hurts - Stay

Så himla underbar låt,
jag kan inte annat än älska den.
 

Fullt upp

Det blev en fullspäckad dag idag, vilket jag gillar! Jag älskar när det är mycket att göra, bara jag får någon vilodag där jag tar igen mig. Jag är inte ett fan av dagar när jag inte har något att göra, så det skulle inte skada att ha mer schemalagd skoltid så att det blir mer gjort.

Jag var i alla fall på en föreläsning där jag höll på att somna för att föreläsarens röst var så monoton.. vart håller alla entusiastiska föreläsare hus? De som använder kroppspråk, rör sig i rummet, ändrar tonläge och får med sig åhörarna? Är det inte meningen att vi ska lära oss hur man förmedlar kunskap till andra, det är väl det som är grejen med att vara lärare?

Efter föreläsningen gick jag och Bettan ned på stan för att shoppa böcker. Jag fick med mig en (svindyr!!) hem, men fler ska inhandlas en annan dag för studentbokhandeln var stängd när vi kom dit. Vi åt också middag på mitt favoritställe, Cupido, där de har världens godaste sallad. Där satt vi och pratade någon timme innan vi begav oss hemmåt.

Jag har nyss vart och handlat mat för veckan, men vad händer nu?
Ska kika om det finns några serier att kika på, annars ska jag läsa lite ur någon bok.
Kommer slockna fort ikväll för jag är så jäkla trött..

Ha en bra kväll!


Bild från föreläsningen idag


Måndag 4:e oktober

God morgon, god morgon!
Jag är nu framme i mitt rum i Uppsala igen efter en sköön busstur. Vaknade vid 6 imorse, så jag ha vart uppe ett tag. Föreläsningen börjar 13.15, men vi ska ha träff med arbetslaget vid 12, så jag cyklar väl iväg strax före. Nu ska jag packa upp och få lite ordning på alla saker här. Det blir nog en lång dag på skolan, för jag ska kopiera en massa papper som ingår i kurslitteraturen.. men det är väl sånt som måste göras antar jag.

Vi hörs senare, ha en bra dag!

Söndagsmys

Efter en god middag hos svärisarna så kilar jag över till min granne Elin! Där ska det drickas te i mängder, pratas och kollas på en utav våra favoritfilmer - The guardian. Mer om den senare.

Nu ska jag mysa med en utav mina bästa vänner, ha en bra kväll alla!


Söndag 3:e oktober

God morgon!
Inatt sov jag som en prinsessa! Dessutom fick jag och hjärtat en rejäl sovmorgon. Skönt, jag kände verkligen att jag behövde det..

Gårdagskvällen var väldigt trevlig. Vi spelade spel och umgicks en massa. Det är så otroligt roligt att spela sällskapsspel, jag har alltid älskat det. Dock fick jag ta ett litet uppehåll när jag skulle skjutsa en massa grabbar in till stan. Det var en intressant resa, haha.

Idag är det söndag, en riktigt latdag om jag får säga det själv. Inga specifika planer förutom att jag ska ta det lugnt. Men ikväll ska jag till Elin och mysa! Ska även försöka masa mig ut med mamma och hundarna i det fina vädret.

Ha en härlig söndag!

Home

153299_980_large
weheartit

iPhone 4






Gissa vad jag hämtade ut idag???
MIN IPHONE!! Äntligen! Nu ska jag kasta den gamla, fula nokian som jag haft i flera månader!
Åh, men den här är så fin. Min alldeles egna. Jag tror jag är kär..

Saturdays plans

Nu är jag hemma i söderhamn i alla fall. Känns skönt men ändå.. skumt. Jag trivs så bra i Uppsala, det är bara människor som jag saknar här hemma, inte själva staden.
Ikväll ska vi käka tacos och bara ta det lugnt. Älskling ska ut och roa sig, men jag ska vara hemma med familjen. Morbror + family kommer också och joinar oss. Det blir nog en hel del prat, jäs och skratt, som det alltid blir när de kommer hit. Sen ska jag väl iväg och hämta Andreas inatt och vi får sova i en STÖRRE säng. Yes!

Tumblr_l9nux5hsr51qd8uzvo1_500_large
weheartit




Just don't fall recklessly, headlessly in love with me



Robyn - Hang with me

Lördag 2:a oktober

God dag!
Hur står det till idag? Själv är jag väldigt trött, har inte sovit såhär dåligt på...jag vet inte hur länge. Andreas och jag kom hem ganska sent igår, tog tåget vid 1.15 från Örbyhus och lyckades hoppas på en buss åt fel håll sen när vi skulle från stationen..vafan jag såg bara nr 5, sen tänkte jag inte mer på det. Så lösningen fick bli att jag ringde efter en taxi.. vi fick i alla fall skjuts fram till dörren, om man ska tänka positivt. Sen skulle vi sova. I en 90cm säng. En kudde. Ett täcke. Jag tror det räcker med att jag berättar att jag vaknade 15ggr under natten för att jag låg intryckt mot väggen! 

Trots detta så hade jag en jättetrevlig kväll! Man ska inte haka upp sig på det negativa, det är bara att skratta åt det som går fel. Jag är ganska van vid det..


Thank god it's friday

Jag pratade nyss med min man och han var snart här. Perfekt timing, för jag håller på och hungrar ihjäl här hemma! Vi ska ned på stan och käka lite innan vi hoppar på tåget som tar oss 25 min norrut till våra kära vänner Sara och Charlie. Där blir det IDOL, gotta och massa myyys. Om jag skulle kolla vilket ord som används mest i min blogg så är det nog mys. Men jag gillar det, det klingar fint.

Pratade även med Elin, och hon berättade att våra iPhones är påväg hem!! Som vi har väntat. Nu kommer vi bli äkta nördar, eller hur?

Jag hoppas att alla får en underbar fredagskväll. Och ta det lugnt!

Fredag 1:a oktober

God morgon gott folk!

Idag är jag på strålande humör! Solen skiner, jag fick sovmorgon, Andreas kommer hit, mys ikväll - ja allt känns bra. Jag ska slänga i mig lite frukost nu innan jag cyklar iväg på min röda cykel till skolan. Där väntas en föreläsning innan det är helg!


5041369848_910cb5f89a_z_large
weheartit

RSS 2.0