Cause you know that I'm always all for you



Efter att ha tvättat och städat lägenheten så är jag värd en kväll i soffan. Idag blir det SATC - the movie, det var så längesedan jag såg den nu. Andreas är och jobbar, så det blir en kväll för mig själv. Men det kan vara mys det med:) Imorgon är det f-r-e-d-a-g! Can't wait.

Skola



Nu börjar hösten närma sig, och vissa har redan börjat i skolan, medan andra börjar snart. Själv så kommer jag, för första gången i mitt liv, inte gå tillbaka till skolan efter ett långt sommarlov. Jag borde kanske vara lättad, men det känns faktiskt skittråkigt! Jag vill köpa nya böcker, gå på föreläsningar och lära mig massor av nya saker.. Efter en sommar fylld med jobb så är jag mer peppad på att plugga än någonsin! Men det får vänta några månader. Till våren SKA jag plugga. Något som jag verkligen brinner för och tycker är intressant och givande.  Jag ska göra högskoleprovet (ja, igen) och se till att få det lilla extra som krävs för att komma in. Jag vill helst till Uppsala, men vi får se vart jag hamnar. Det är sånt som visar sig, och jag hoppas verkligen att jag får turen på min sida någon gång..

Fixar-Frasse



Denna regniga lördag spenderar vi hemma hos svärisarna där min rörmockare håller på och fixar med en massa rör. Jag och hundarna är här och hälsar på bara. Lite synd på vädret, för de får ju bara ligga inne och stirra. Hade inte regnet öst ner så hade de ju kunnat vart och och sprungit på gården. Jag vill dessutom gå på långprommis.. men det får bli lite kortare promenader istället. Tar på mig regnjacka och stövlar så fixar det sig. Jobbet skulle ta ett tag, så vi blir nog kvar hela kvällen. Trevligt!

Fredagsmys





Hade riktigt mys igår. Vi hade Challe på besök så vi slog till på tacos till middag och godis till filmen Jurassic Park. Har inte sett den på år och dar, men det är en riktig klassiker så den slår aldrig fel. Vi har boxen med alla filmerna hemma (nördvarning) så vi får väl se fortsättningarna någon annan dag. Vi åkte även vi hem till mina föräldrar igår och hämtade hem hundarna för att ha dem över helgen, så de fick också ta del av fredagsmyset. Att de härjade hela natten och att Atlas väckte oss 7 imorse kan vi ignorera.. De är ju så söta:)

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar

Work, work, work. Känns inte som jag gör annat än jobbar nu. Hade ju räknat ned dagarna tills på fredag då jag skulle ha slutat, men nu fick jag jobb i två veckor till, och det kan jag ju inte tacka nej till. Det är ju bättre än att bara gå hemma och dega;) ska ju dessutom iväg på semester i två veckor, så nog hinner jag vila upp mig.

Jag har nyss vart på en lång, härligt promenad med Lina. Perfekt att ha någon att prata av sig med medans man går - det blir inte alls lika jobbigt och tiden går så fort. Sitter nu bänkad i soffan och på tv visar de "Livet på BB". Jag älskar sådana program, allt som har med sjukhus att göra. Det är så sjukt intressant! 

Strax kommer nog älskling hem snart och då ska jag gosa lite med honom och sedan sova tidigt. Imorgon är det redan torsdag.

Breaking Dawn



Behöver jag säga att jag längtar tills den 18:e november?
Det kommer bli GRYMT!

Söndagshäng

Har suttit i soffan och myst med mitt hjärta hela dagen<3 Efter en grym helg med massa trevligheter så var det skönt att varva ner lite. Strax ska vi åka iväg och köpa oss lite käk och gotta, och sedan fortsätter myset. Nästa helg blir det nog inge party för mig, måste vila upp mig lite grann;) Hoppas ni haft en underbar helg! Puss!

Everyday is another chance to make your dream come true







Tyckte att det fattades något vid ena väggen i köket, så jag slog till på denna trapp-pall från Ellos. Jättefin! Dock är den aningen liten, men jag tycker att den är söt ändå. Krukan med den underbara texten och kronan kommer också från samma ställe. Riktigt nöjd blev jag.

Some books





Marian Keyes - Oväntat besök på star street
Viveca Sten- I grunden utan skuld
Anna Jansson - Drömmen förde dig vilse
Marian Keyes - Sushi för nybörjare
Sheila O'flanagan - Den perfekta mannen

När man ska på semester i två veckor så gäller det att ladda upp med en massa böcker. Tippar på att jag kommer behöva några till, men de här får duga till en början. Har vart insnöad på deckare nu ett tag, men blev även sugen på att läsa lite Chick lit, så det fick blir några sådana med. Älskar Marian Keyes böcker! Jag har redan läst Sushi för nybörjare för säkert fem år sedan, men den var så bra så jag testar igen. Åh, vill ha semester nuuu!


Rädda liv

Hungerkatastrof Östafrika, juli 2011
Bild från Unicef's hemsida

Jag skickade just ett sms för att skänka 50kr som stöd i Unicef's katastrofarbete i Östafrika. Även om en femtiolapp inte är en förmögenhet, så gör det mycket. Tänk om alla skulle skänka bort en liten, liten del av sina pengar? Då blir det massor till slut. Se till att göra det du kan, även om det endast är några kronor. Det känns bra i hjärtat att göra det jag kan, även om det handlar om en liten gest. Om du smsar ordet LIV till 72900 så skänker du 50kr till Unicef och därmed de drabbade människorna i Afrika. På deras hemsida, Unicef.se, så kan du även skänka en valfri summa.

CV

Ooops, hade visst en liten svacka mellan inläggen nu igen. Men det behövdes - jag har inte haft motivation eller ork att skriva faktiskt. Just nu håller jag på och filar lite på mitt CV. Har aldrig skrivit ett förr, så det är lite kämpigt. Har bara lite kvar. Men egentligen så är det ju det personliga brevet som är svårast, så jag antar att jag blir sittande med det ett tag. Jag är lite pedantiskt när det kommer till sånt där. När dessa är klar (vilket jag hoppas blir idag/imorgon) så ska jag skicka iväg dem och sedan invänta svar. Det blir alltså inget pluggande för mig i höst, utan jobb.. Jag hoppas på att komma in på min drömutbildning till våren istället. Att jag inte riktigt bestämt mig för vilken utbildning det är, det är en anna femma, haha. Men jag börjar komma till insikt:) Hör av mig när jag vet till 100%!

I'm only a voice in a million, but you ain't taking that from me


Bild från när vi var och fikade för några helger sedan.

Gud så skönt att få sova ut idag. Låg länge i sängen och drog mig innan det blev en god frukost. Nu sitter jag och Andreas och jäser framför tv:n. En riktig slappmorgon. Lite senare ska jag iväg till Elin där det blir mys med några tjejer. Det ser jag fram emot:)

Fredagsmys

Efter att ha tagit ut lite flextid på jobbet så slutade jag tidigare och åkte hem och sov. Så jäkla skönt!! Sov 2h och kände mig sedan som människa igen. Jag och Andreas åkte då hem till svärisarna där det bjöds på god tacos och massa prat. Nu är vi hemma igen och har laddat upp med gotta och ska se på en bra film. Känner att jag behöver en kväll med mitt hjärta. Har massor av roligheter att se fram emot i helgen. Justja, nu har jag även jobbat 9/11 veckor. Bara 2 veckor kvar till "semester";)


Värme



Jäklar vad varmt det är ute! Har säkert vart finväder hela dagen, men det är inget jag märkt av. Det enda fönstret som finns inne i labbet vätter mot en annan del av fabriken. Kul. Men jag får passa på att njuta av det lilla jag får nu på kvällen och även drömma mig bort till utlandet. 29 dagar kvar tills jag och mitt hjärta sitter på planet mot Turkiet. ÅH, vad jag längtar! Bilden ovan är från två år sedan då vi var på Cypern. Helt underbart klarblått vatten..

Things will go you're way, if you hold on for one more day

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - fasiken vad tiden går fort. Imorgon är det redan onsdag och halva veckan har gått. Herregud. Det är alltså lika bra att ta vara på de sista sommardagarna innan hösten knackar på dörren.. Ångest! Har ingen aning om vad jag kommer syssla med. Hoppas i alla fall att det löser sig snart.

 Idag har jag inte gjort mycket alls. Var nyss ute på en härlig powerwalk och har sedan bosatt mig i soffan. Det gäller att passa på nu när A inte är hemma och ockuperar tv:n med sitt tv-spelande..;)

Let's take a swim in the lake











Första doppet för i år - check. Underbart väder och varmt i vattnet. Känns skönt att ha badat innan det var dags för augusti.

Bridesmaides



Den här var vi på bio och såg igår. Hur bra som helst!! Skrattade HELA filmen och tårarna bara sprutade. Tur att det inte var mycket folk i salongen, annars hade det vart pinsamt. Fast å andra sidan så satt ju alla andra och garvade med, haha. Nu tycker jag att ni ska ta och se den med, så kan vi skratta tillsammans medans vi ser på trailern;)

RSS 2.0