Sunday morning

Här hemma är det bara jag som är vaken, grabbarna ligger fortfarande och sover.. Håller på och tvättar lite smått (det måste ju göras ibland) så jag tyckte det var bättre att få det gjort istället för att sova. Jag lyckades i alla fall hålla mig vaken tills 2-tiden inatt då vi kollat klart på The Green Mile. Hur fin film som helst! Helt sjukt att jag inte hade sett den innan.

Sitter och funderar på hur planerna för dagen ser ut. Det är alldeles öppet, så vi får se vad de andra vill göra. Jag känner för en liten utflykt någonstans. Hoppas att de hakar på de med. Vädret är ju trots allt på vår sida idag och jag är på toppenhumör:)

Brothers



Min lördag har vart riktig lugn. Tog med mig karln och åkte till Bergviksmarknaden där vi strosade runt lite. Köpte langos och lite småplock. Marknaden är inte så stor, så det är inte mycket att hänga julgranen. Efteråt så åkte vi hem och hämtade världens bästa bröder som ska spendera natten hos oss. Vi har laddat upp med massa gotta, tv-spel, filmer och Monopol. Så nog ska vi klara oss inatt allt. Det gäller bara att försöka hålla mig vaken - förra gången somnade jag klockan 8..

Drinkkväll



Vi hade några fina vänner på besök igår, och planen var att ha en drinkkväll där alla tog med sig ingredienserna till en varsin drink som de sedan bjöd alla på. Det vart riktigt lyckat! Det bjöds på mycket gott, och framemot natten började vi bli lite trötta..



Första drinken blev Mr Charles special: Mojito. Den är även en av mina personliga favoriter!



Till den behövs det massor av lime.



Här har vi resultatet!

Ingredienser Mojito:

Vit rom
Lime
Mynta
Socker
Sockerdricka



Medans Sara och Lina satt och jäste ute på altanen, så passade jag på att smita iväga och göra min drink.



Lite ingredienser.



In action!



Det färdiga resultatet, med en Andreas i bakgrunden.

Ingredienser Piggelindrink:

Päronvodka
Piggelin
Fruktsoda



När det började bli kyligt ute så drog vi oss in för att spela spel.
Här har vi Sara, Lina, Danne, Challe och Andreas.



Det blev några omgångar av "Med andra ord" som gav en massa skratt.



Andreas bjöd på en underbart god drink!

Ingredienser Frozen Strawberry Daquiri:

Jordgubbar
Rom
Socker
Lime

Mixa allt.



Och sist, men inte minst, så fick vi smaka på Lina och Dannes goda variant av P2. Mums.

Ingredienser Lina & Dan's special:

Sourz Apple
Vodka
7'up
Lime

Så himla lyckad kväll som jag hoppas att vi gör om snart!!
Idag är jag lite småseg, men det är som det ska vara;)




Sweet Sensation



H&M's nya Home-kollektion. Hur fint som helst! Ska nog ta och beställa hem duken och några handdukar.

I close my eyes, even though I am afraid of the dark


Solnedgång vid sjön för några veckor sedan.

Idag har jag vart och skaffat ett nytt pass! Tänk, för fem år sedan gjorde jag mitt allra första pass och reste iväg för första gången i mitt liv. Det var en språkresa till Tjeckien där jag bodde hos en annan elev och fick uppleva massor. Sedan dess har det blivit ett par resor till, och jag älskar det. Att få se ett nytt land, uppleva nya kulturer och träffa nya människor. I september sticker jag och älskling iväg till värmen för att enbart koppla av och njuta. Gud vad jag längtar.

På kvällen fick jag besök av Lina. Vi kollade på film, käkade mina goda snickerskakor och pratade ikapp. När hon åkt hem så satte jag och Andreas igång och rensade alla avlopp i längenheten, diskade och städade. Haha. Det är alltid på kvällen som man blir mest effektiv. Nu ska jag ta och sova. Imorgon är det fredag och jag ska upp om mindre än 6h.. 

Sov gott!  

Put your hearts in the air





Middag ute på altanen.
 Sommar<3

Filmtips





Beastly
En ny variant av "Skönheten och Odjuret". Aningen för modern tycker jag, men den var väldigt mysig att titta på. En riktig kärleksfilm!
 


Lincoln Lawyer
Riktigt spännande! En av de bästa jag sett på länge. Handlar om en försvarsadvokat som får en annorlunda klient..  


Har sett så många grymma filmer nu i dagarna! Här kommer två tips som jag tycker att ni ska ta och se:)

Lugn dag

Hade planerat att städa, tvärr och fixa en massa med lägenheten idag, men det är ju trots allt måndag och då är det bäst att starta veckan lugnt. Vi tog istället en tur hem till Andreas mamma där vi käkade exotisk bricka från helgen och jordgubbar med glass till efterrätt. Satt och pratade och bara myste. Nu är Challe här och hälsar på, så vi ska ta och kika på någon bra film. Bra måndag!

Dagen efter

Jäklar vad roligt det var igår! Först satt vi hemma hos Ulrika och åt god mat och jäste och sedan drog vi in till stan och hamnade på O'learys (som alltid) där vi dansade hela kvällen. Jag hann inte ens gå och köpa något i baren.. Trots att det var helgen innan löning så var det mycket folk ute, troligen mest orienterare eftersom det är O-ringen här just nu. Trevligt att se lite nya ansikten, det är inte så ofta det händer i den här lilla staden;) Idag har jag och A bara tagit det lugnt. Handlat lite, köpt mat från Donken och kollat på film. Ska tipsa om den vi såg senare. Nu ska vi ta med familjen och spela lite minigolf!

Adios!

Audrey



Passar även på och visa denna fina teburk som jag köpte på Ockelbomarknaden för ett tag sedan. Helt perfekt!

Cupcake







Dessa köpte jag på ett litet café som vi besökte förra helgen. Tycker att de är jättesöta och passar bra hemma i köket.

Lördag

Vaknade tidigt imorse, hur trött som helst, och trodde att jag skulle till jobbet. Sedan kom jag på att det var lördag och somnade gott om och vaknade utvilad och glad. Idag är det dags för födelsedagsfirande x2. Först ska vi iväg på kalas hos Oskar som fyller 10år och på kvällen ska vi ut och fira Ulrika som har fyllt 30år. Det kommer nog bli en kanondag. Sitter för tillfället i morgonrock och kollar på Sommar hos Ernst som går på 4:an, haha. Ska ta och göra mig iordning och ladda inför dagen nu!


7/11

Och så var det fredag igen. Helt sjukt vad fort det går, men inte klagar jag! Sju veckor av elva avklarade. Slutade runt två idag så jag satt mig och kollade på serier när jag kom hem och bara tog det lugnt. Internet fungerade inte, vilket var synd eftersom jag hade en massa bilder att lägga upp.. Nu är vi hemma hos min familj där vi nyss har ätit grillat. Hur gott som helst. Snart ska vi spela sällskapsspel och bara jäsa. Morbror med familj är här med, så det kan inte bli bättre;)

Dålig

Åh, jag är verkligen SÄMST på att blogga just nu. Har fullt upp hela dagarna med jobb och en masssa skoj. Det blir alltså mycket bilder - men ytterst lite tid att lägga upp dem. Imorgon ska jag försöka sluta tidigare och då ska ni banne mig få en massa inlägg! Nu ska jag krypa till kojs efter en trevlig kväll som spenderades ute på altanen med cider, spel och några vänner. Mys!

Bäst just nu

Serier på sommmaren



Det värsta som finns är seriernas sommaruppehåll. Därför älskar jag att Pretty Little Liars, True Blood och The Nine Lives of Chloe King går heeela sommaren.

GB's nya glass



Mina nya favoriter! Allihopa är supergoda. Om ni inte har smakat dem ännu så rekommenderar jag er verkligen att göra det snarast. Ni kommer bli fast.

Harry Potter



Imorgon ska jag äntligen få se den sista filmen. Som jag har längtat!


Into the wild



















Bilder från helgen då vi var och campade. Visst ser det väl underbart ut? Vill tillbaka!!

Every teardrop is a waterfall



Är nyss hemkommen efter en myskväll med film och glass hemma hos Elin. Perfekt såhär efter en lång dag på jobbet. Tisdagar är de dagar då jag har som mest att göra, vilket gör att dagarna går fort. Men jag blir då extra trött efteråt. Fast hellre det än att gå utan arbetsuppgifter - det är det värsta som finns. Nu sitter grabbarna och spelar tv-spel här hemma, så jag ska passa på att lägga in lite bilder. Så kika in snart!

The weight of the world tries to hold us down



Weightless - Natasha Bedingfield

Camp

Helgen var hur bra som helst. Sägensafarin var precis som jag föreställt mig - mysig stämning och bra inlevelse. Vill inte säga för mycket utifall det är någon som planerar att göra den. På lördagen åt vi god mat med svärföräldrarna och gjorde en utflykt med dem. Sent på kvällen packade jag och Andreas in oss i bilen med tält, sovsäckar och fiskespö för att åka iväg och campa med familjen en natt. Vi satt länge framför lägerelden och pratade tills det blev sent. Dagen efter levde vi riktigt campingliv och jag bara njöt av lugnet! Hoppas på att få åka dit igen snart, längtar redan tills nästa gång. Idag har jag jobbat i vanlig ordning och sedan handlat inför veckan. Nu ska jag ta mig en springtur - sen blir det mys. Och ni ska få se fina bilder från helgen:-)

5/11

Då var det äntligen fredag! Och jag har jobbat fem veckor av mina elva. Jäklar vad tiden går fort. Dagarna bara rullar på, och det är helgerna som är höjdpunkterna att se fram emot. Min kväll ska jag spendera ute i Kilafors med Andreas, familjen och morbror med familj. Vi ska på sägensafari! Man går en runda i skogen där det finns en massa olika väsen och en som leder gruppen samtidigt som han berättar om olika sägner. Det ska bli jättespännande! Undrar bara om jag kommer våga sova inatt..


Bild från sagensafari.se 

On the beach

Igår kväll var jag och några vänner iväg till stranden och hade picknick. Det var så härligt väder, även fast det var sent. Vi köpte med oss massa gott och satt och pratade om allt och inget. Mysigt som bara den. Kände även på vattnet, och det var riktigt skönt! Kanske dags att ta årets första dopp snart?














Sommar

Gud vad underbart allt är nu! Även om jag tvingas höra om alla som spenderar dagarna på stranden medans jag går runt svettig i en fabrik, så njuter jag av allt vad sommaren innebär. Vänner, mys, fest, grillning, familj, utflyter och massa tok. I lördags hade vi äntligen vår inflyttningsfest där nästan alla våra vänner kunde närvara. Det var så himla härligt att ha alla där. Tog säkert 100 bilder, och några kommer nog upp så småningom. Jag har massor av inspiration, så jag ska försöka bli flitigare och slänga upp lite fler inlägg. Jag lovar.

Nu ska jag snart lägga mig och ladda inför sista jobbdagen den här veckan.
Godnatt!

RSS 2.0