Flygresan

Vi åkte den 2:a februari från Arlanda och landade i Perth på kvällen den 3:e. Sammanlagt tog resan ca 21 timmar, med en mellanlandning i Dubai. Jag tycker att det gick mycket smidigare och snabbare än vad jag trodde, jag kollade inte ens på en enda film under resan?!  Man kan ju undra vad jag gjorde, flummade runt som vanligt och sov som en stock i perioder antar jag. Sara drog ned stolsbrickan framför henne och somnade med huvudet på den.. Sen fick man ganska mycket mat och fika serverat, vilket gjorde att man hade lite att göra. Allt som allt så har jag ett bra minne av min första långflygning, och kan rekommenera Emirates! Jag och Andreas ska flyga hem med dem sen i Juli också.
 
 

Jag bor i Perth!

Som rubriken lyder så har jag nu flyttat iväg till andra sidan jordklotet; till Perth, som ligger på Australiens västkust. I nästan sju veckor har jag vart här nu och jag har börjat komma in mig i vardagen. Det är en helt annorlunda vardag där allting blir lite lättare och lite roligare. Vädret är kring 30 grader varje dag och att vakna av ljuset på morgonen bidrar nog till att allt blir smidigare. I en mysig, liten, ljus tvåa bor jag med två av mina bästa vänner Sara och Johanna. Att omge sig med människor gör att hemlängtan minskar och att jag sällan känner mig ensam. Sen har vi träffat massor av härliga personer som förgyller dagarna!
 
Det var en liten update av hur läget ser ut. Jag ligger ganska efter med min bloggning just nu.. Vi fick äntligen internet förra veckan efter en massa krångel. Så jag tänkte helt enkelt bomba bloggen med en massa inlägg, så att ni får hänga med från början. Kul va??;)
 
 

RSS 2.0