Söndag

Imorse studsade jag upp ur sängen och kastade mig fram till fönstret för att dra upp persiennerna - för att sedan bli besviken. Moln, moln och moln. Jag som hade laddat för en heldag med stek ute på altanen. Men nej. Istället så bosatte jag mig framför tv:n där jag kikade på några serieavsnitt. Andreas sov tills klockan närmade sig ett, och efter det så åkte vi och handlade lite frukost och även olja till altanen. Vi målade på ett lager, men det sögs in direkt så det får bli minst ett lager till imorgon. På eftermiddagen blev det middag hos svärisarna och efter det en skön springtur. Nu ska jag lägga mig och läsa och ladda för en ny jobbvecka imorgon. Har en känsla av at denna vecka kommer gå riktigt fort, då jag har mycket att se fram emot i helgen:)


Utlandsresa

Nora Buri Resort & Spa - Bild 1

Jag och Andreas vill åka utomlands i september, men har inte lyckats bestämma vart.. Cypern, Turkiet, Spanien eller Thailand? Helst vill jag till Thailand, men det är ganska osäkert med vädret just i september. Så vi får försöka klura lite på det. Vi funderar på att åka 2 veckor, och då blir ju Turkiet billigast, och jag har bara hört positivt från de som vart där. I Spanien och på Cypern så blir det nog bara 1 vecka, då det är dyrt att leva där. Undrar om vi någonsin kommer kunna bestämma oss? Någon som har något bra förslag?:)

Lugn dag

Jäklar, vad roligt vi hade igår! Full rulle hela dagen och en massa drinkar på det gjorde att vi var ganska trötta när kvällen närmade sitt slut. Men det var det värt, och det har nog uppkommit en del nya traditioner som ska tas upp igen nästa år;) Sov över hos mamma och pappa inatt och blev väckt kl. 9 av Atlas som tyckte att det var tråkigt att vara vaken själv, men jag lyckades somna om och fick en behövlig sovmorgon till 11.30. Idag är jag skapligt seg, så det blir ingen utgång ikväll med vännerna, utan jag laddar inför nästa helg istället då jag och Andreas ska ha inflyttningsfest. Längtar redan! Nu ska ta och höra om grabbarna är med på att spela lite sällskapsspel eller se en film, känns lagomt just nu, haha. Lite senare ska jag lägga upp lite bilder från gårdagen - så håll utkik:)


Midsommar

Är hemma hos familjen för att fira midsommarafton! Vi har vart uppe vid IP och gått tipsrunda, spelat spel och fikat. Mys. Nu håller vi på och förbereder lite snack som vi ska käka innan det blir grillning ikväll och tårta till efterrätt. Vi har även laddat upp med massa drinkar och annat gott. Dessutom har min bror förberett en femkamp och badmintonturnering. Det ska bli spännande och se om det kan genomföras utan bråk..

Trevlig midsommar alla!:-)

Samboliv



När jag är på jobbet så ser jag fram emot att komma hem - för då vet jag att du finns där. Du lyser upp mina dagar<3


Monday

Gud vad jag är seg på måndagar. Det är så svårt att ställa om sig från helg till vardag.. Men det gick ändå bra på jobbet. Det var min första dag ensam, förra veckan lärde jag mig allting och nu ska jag fixa det själv. Det gick faktiskt över förväntan. Men vi ska inte jubla ännu, haha. Det är ett par veckor kvar.

Efter jobbet var jag och A och handlade en massa. Det ska jag aldrig mer göra på en måndag, då kroppen inte riktigt hänger med. Men hellre det än att ha ett tomt kylskåp. Vi hade ont om tid efteråt, så vi köpte med oss mat från Amore istället för att laga själva. Mums.

Nu är Andreas på träning och jag passar på att njuta av lugnet. Läser lite och bara slappar. Imorgon hoppas jag på bättre väder så att jag kan ta mig en långpromenad!
  


Flytt

Idag, på jordens varmaste dag, så drog jag, Andreas pappa och Filip ner till Uppsala för att hämta hem alla möbler och resterande saker i mitt lilla rum. Kändes lite tråkigt att säga hejdåå, men det är så det får bli just nu. Trots hettan så blev det en bra dag ändå. I alla fall när vi fick i oss lite mat, hehe. Nu sitter jag och älskling här hemma och lördagsmyser lite. Helt slut. Vi har laddat upp med massa gotta och bra filmer, men det får bli efter att vi hämtat upp några glada studenter som har vart i Kilafors på bal. Vill också ta studenten igen..

Happiness

Jag har kommit till insikt. Jag har valt att börja prioritera mig själv lite oftare, tänka på vad som är bäst för just mig - inte alla andra. Det är ju trots allt mitt liv och det är bara de som uppskattar mig som förtjänar en plats i det.

Med det sagt så vill jag meddela att jag är lyckligare än på länge nu. Jag har flyttat ihop med min älskade pojkvän och det fungerar jättebra. Är helt underbart att få vakna upp bredvid honom varje dag. Dessutom har jag börjat jobba. På den gamla hederliga fabriken, och jag börjar få in alla rutiner. Allt rullar på med andra ord. Tyvärr så blir det inte mycket tid över till datorn när man går upp tidigt och kommer hem sent.. Det blir uppdatering när det blir helt enkelt.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kika lite på tv innan det är tidig läggdags. Imorgon är det FREDAG. Hur underbart är inte det? I helgen ska jag sooova och umgås med fina personer. Hoppas ni får en fantastisk helg mina vänner. Vi hörs!

RSS 2.0