En söndag i Freo

Denna härliga, lediga söndag tillbringade jag och Sara i Fremantle (Freo) där vi besökte den omtalande marknaden. Vi var inte de enda som hade detta som söndagsnöje, vilket märktes redan på tåget. Marknaden var fullproppad och bjöd på massor av färsk frukt & grönsaker, kryddor, te, mat från världens olika hörn, kläder samt inredning . Fremantle ligger en liten bit utanför Perth, cirka 30 minuter med tåg. Efter vi shoppat klart på marknaden tog vi en fika nere vid hamnen och njöt i solen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Semesterveckorna

Under de första två (eller tja, tre) veckorna så hade vi semester. Vi bodde på ett hostel där vi hade ett fyrbäddsrum som vi delade med en annan tjej. Första gången någonsin som jag bodde på ett hostel, och det gick faktiskt över förväntan. Det enda negativa var kackerlackorna i duschen.. men de kommer man inte ens undan fast man bor i lägenhet. Vi hann bo där i nästan en vecka, innan vi hittade vår fina lägenhet. Det var snabba puckar när vi skulle flytta in - visning på lördagen och sedan ringde de på söndagen och frågade om vi ville ha lägenheten och kom sedan 45 minuter senare och skjutsade oss så att vi skulle slippa bära packningen. Så söta!
 
Under semestern så spenderade vi mycket tid vid stranden för att jobba på brännan och för att ha tillgång till vattnet när vi ville svalka oss i den 40-gradiga värmen. Vi gick även väldigt mycket och försökte lokalisera oss. Vi blev helt förälskade i Perth och kunde inte förstå att det var här vi skulle bo i fem månader!
 
Lite bilder från första tre veckorna:
Bleka och trötta första dagen
 
Cottesloe beach
 
Cottesloe beach
 
Cottesloe beach
 
 Viktigt att kydda sig mot solen när man är bränd
 
 Öl på en uteservering
 
 Nere vid Swan River
 
 Swan River
 
Första besöket i alkoholbutiken
 
 En utekväll på Claremont Hotel

RSS 2.0