Roadtrip till dalarna















Lite bilder från lördagen då vi såg Leksand-Mora. Det var riktigt maffigt att se dem spela på en uterink, det var så sjukt mycket folk så man fick trängas lite. Publiksiffran låg på ca 17300. Häftigt! Tack grabbar för en trevlig resa dessutom:)

Morning



God morgon, god morgon!

Hade laddat inför lektionen imorse och läst igenom det vi skulle, men så blev jag helt yr och illamående strax innan jag skulle gå.. Tror att det berodde på lite sömn (klockan ringde 04.50 imorse) och att jag inte hade käkat frukost ännu. Så jag sov i några timmar och åt sedan en brakfrukost och mår nu mycket bättre. Ska fixa i ordning mig lite och sedan promenera ned på stan med Sara och kika runt lite. Följer med henne hem sen och tillbringar kvällen hos henne och Challe. Med mig har jag såklart grammatikboken som kommer sitta fastklistrad vid mig den här veckan. Tenta på fredag och jag vill verkligen inte få ett U.. Men någon gång ska ju bli den första, det är ju bara att göra om den annars.

Önskar att det vore varmt och soligt ute idag, jag vill ha vår!


Söndagsmys



Idag har jag då inte gjort många knop. Precis som det ska vara, söndag är ju trots allt en vilodag. På förmiddagen vart det mest soffhäng och på kvällen åt vi god middag hemma hos mig. Gud så jag kommer sakna mammas mat nu när jag åker tillbaka till Uppsala.. Vi hyrde även film som hela familjen kikade på. Den här gången blev det en actionkomedi (Knight and Day) för att slippa känna oss psykiskt sjuka efteråt. Det funkade perfekt, så nu är jag redo att sova och gå upp mitt i ottan imorgon.

Godnatt!

Weekend

Hej, kära läsare!
Long time, no seen, huh? Jag har haft fullt upp och har därför varken orkat eller haft lust att skriva. Men nu kommer det i alla fall några rader. Om jag skulle sammanfatta dessa tre dagar så skulle det nog se ut såhär:

Uppsala. Fest hos Fridis. Stocken. Dans. Tequila. Max. Taxi. Sova.

Vakna. Tåg med Frida. Gävle. Söderhamn. Soffhäng. Seg. Tacos. Godis. Mys. Biltur med A och V. Sova.

Vakna. Roadtrip till Leksand med Frasse, Challe och Martin. Musik. Mat. Leksand-Mora. Biltur hem. Skjutsa grabbar på krogen. Hem till la familia. Sitta här.

Lite kortfattat, sådär.
Nu väntar jag på att få hämta några fulla grabbar mitt i natten. Skulle helst av allt bara vilja lägga mig och sova, men vad gör man inte? Det är faktiskt grymt roligt att åka bil, även om jag helst sitter bredvid och sköter musiken. Förresten, för nån vecka sedan så gick min prövotid ut! Jag har alltså haft körkort över två år. Shit vad tiden går fort!

Ska ta och kika på lite tv medans jag väntar. Imorgon kommer det en massa bilder och lite mer info om matchen idag. Godnatt på er! 


Kalas



Idag ägnade jag hela förmiddagen åt att plugga grammatik, och jag börjar få lite (betoning på lite) grepp om det. När jag tröttnat på att stryka under adjektiv och prepositioner så åkte vi på kalas hos min morbror som fyllt år. Där bjöds det på god tårta och vi spelade en massa Wii. Jag vill också ha ett, men det får vänta till jag får en större lägenhet. Mitt rum känns lite litet..

Nu ska jag försöka sova lite, för imorgon går tåget tidigt. Jag ska ner till Uppsala och fira fina Fridas födelsedag!

Vad jag skulle behöva..



Egentligen vore den här perfekt för mig som ska göra högskoleprovet den 2:a april. Jag har försökt tre gånger redan, men inte lyckats få 2.0 (haha). Dock är jag lite tveksam om en bok verkligen hjälper? Jag tror att knepet ligger i att hålla koll på tiden, äta bra i pauserna, använda en linjal och träna på gamla prov innan. Kanske kika lite extra i gamla matteböcker och plugga in lite svåra ord.

Okej, det där lät lättare än vad det är. Kanske fungerar det att bara gå dit och göra sitt bästa? Det har fungerat för mig i alla fall, då resultaten blir bättre för varje gång. Hoppas, hoppas att jag får bättre den här gången. Det är mitt realistiska mål, 2.0 är bara i min fantasivärld. Fast det vore inte fel att kunna välja och vraka bland alla utbildningar..

Beställa?


Funderar på om jag ska klicka hem de här böckerna eller om jag ska vänta tills de kommer i pocket.. Är man student så är man. Fast bra sugen är jag nog!


Bokrea



Äntligen så startar den efterlängtade bokrean!
Jag sitter inne på cdon.se och spanar in lite godbitar. Får se om det blir något köp, jag kan behöva lite nya böcker att sluka, har inte läst på jättelänge och jag saknar det verkligen. Finns inget mer avslappnande.

I'm on the right track baby, I was born this way



Lady Gaga - Born this way


Den här låten gör mig så himla glad!

Jag är vaken!



Jag hade stora planer inför idag. Jag skulle gå upp vid nio och sätta mig och plugga det första jag gjorde. Men, nej. Jag har knappt sovit något under natten, för det är så himla TRÅNGT. Vi ska dela på en 90cm säng, och det går inte.. Det låter hur mysigt som helst för er, men verkligheten är inte densamma. Inte om man ligger innerst och blir mosad in i väggen. Så det var därför jag passade på och sova några timmar efter att Andreas gått upp. Lyckades ta mig upp kring 12-tiden, vilket var alldeles för sent. Men nu är snart artikeln klar och ska skickas in. Sen blir det grammatik för hela slanten, kuuuul!

Nu kommer hjärtat hem med margarin som han vart och handlat. Han skulle prompt baka chokladbollar, och visst får han det. Det kan jag behöva i pluggpauserna, hehe.

Hockey, hockey, hockey



Hela dagen igår spenderades i Valbo där bröderna mina spelade match. Det var den viktigaste matchen hittills, eftersom vinnaren var den som troligen får kvala till SM. Tyvärr så blev det förlust för vårt kära SIK, så vi håller tummarna för att Valbo förlorar sin sista match och att Söderhamn vinner sin. Då kan Söderhamn få chansen att kvala ändå.

Idag är det hockey som gäller igen, den här gången här hemma i ishallen. Det är Andreas sista match för säsongen. Ska bli spännande att se hur det går! Ikväll har jag inget speciellt inplanerat, förutom att skriva klart min artikel som ska vara inlämnad imorgon. Sedan börjar allvaret på riktigt då jag ska börja plugga inför tentan. Usch..

Kommentarer

Jag hade ett par kommentarer som jag inte sett, och därför inte godkänt. Men nu så ska det vara ordnat. Kika in där ni kommenterade så ska det finnas svar. Hoppas att ni har haft en mysig fredagskväll? Jag, mamma och Fille har kollat på världens psykofilm. Känner mig allvarligt psykiskt sjuk nu såhär efteråt.. Ska reparera det med ett avsnitt Veronica Mars innan jag får besök av A. Känns som evighter sedan vi sov med varandra, jag har ju vant mig vid att få all utrymme själv. Har en vag känsla av att det kan bli kaos inatt.. Men mysigt med såklart!


Thank god it's friday

Fredag, fredag freeeedag! Gud så underbart. Vi ska äta tacos och kika på film. Hjärtat spelar match ikväll, men kommer hem lite senare. Längtar!

"No bacon on the chicken!".



Jag måste bara berätta vad som hände när vi skulle beställa mat från Max. Han som stod i kassan kunde inte så bra svenska och inte heller menyerna för den delen. Frida beställde först, och hon fattade inte ett dugg vad han sa, men fick igenom sin beställning. Sen blev det Saras tur, och hon sade snällt:

"En friscoburgare, tack".
"Eh, nej" svarade han i kassan.
"Jo, ett friscomål, tack?" bad Sara igen. "Och en garlicdip".
"En garlicdip? Mamma mia.......". svarade kassören. "Vitlök?" men gav till slut upp och lät henne få det hon bad om.

Det var sedan dags för mig att beställa, så jag bad snällt:
"Ett kycklingmål classic, utan ost och bacon, tack".
"Utan bacon?" undrade han i kassan.
"Jaaa" svarade jag.
"Det är inge bacon på våra kycklingburgare" svarade han i kassan och såg nöjd ut.
Jag vet till 100% att det är det (Se bilden???) , men svarade dock:
"Okej, vad bra. För jag vill inte ha bacon".
"Men det är inge bacon på våra kycklingburgare???" sade han och såg lite less ut.
"Vad bra, då tar jag inte det" sade jag åter igen.
"Men, hallå. Det är inge bacon på kycklingburgaren?"
"Okej, vad bra. För jag vill INTE ha bacon på den" svarade jag och började bli smått irriterad. Varpå han utbtister:
"THERE IS NO BACON ON THE CHICKEN, OK??". Och jag svarar:
"OKEJ, VAD BRA!".
"Ok, de i köket kommer skratta åt mig, men jag knappar in utan bacon. Och ost. Hehehehe." "Bra så?".
"En garlicdip med, tack" suckade jag trött.
"Ska bli, madame" Svarade han snällt.

Vad hände? Hur kan en sådan få anställnig på Max, när man inte ens vet vad menyerna innehåller? Det låter kanske inte roligt i efterhand, men jag kan lova att vi skrattade då....

"NO BACON ON THE CHICKEN, OK??????". Som om jag inte kan svenska?

My loves

Tumblr_lf6maoyj5r1qezwmho1_500_large
källa

Gud så jag tycker om mina vänner! Vad vore jag utan er? Jag tycker så mycket om er, varenda en. Jag finns alltid här för er, vad som än händer. Det hoppas jag att ni vet. Ni är underbara! <3.

Jäsig dag

Oh my, vilken uuuunderbar dag. Det började med att jag sov över lektionen på morgonen och fick en ofrivillig sovmorgon. Kring halv 11 befann jag mig dock på stan för en avtalad date med Alexandra. Vi åt lunch på Cupido och fikade på världens mysigaste fik. Ni ska få se bilder sen! Vi satt och pratade i flera timmar tills jag var tvungen att bege mig hemmåt runt 3-snåret. Hann med en snabbstädning i rummet och åkte sedan in och mötte upp Sara och Frida för lyxmiddag på Max. Tror nog att det bara är vi som kan hänga  i flera timmar där.. Nu sitter vi hemma hos mig och dricker viin. Jag dricker vitt, Sara rött och Fridis dricker rosé. Mys!

Imorgon ska jag bege mig hemmåt och träffa alla älsklingar. Vår 08 Elin är även på besök!! Jag stannar hemma på obestämd tid. Har lov (?) nästa vecka. Wiho!

I'll jump in front of a train for you



Bruno Mars - Grenade

Njuter

Jag bara njuter av att det börjar närma sig vår. Eller, ja det är ett tag kvar, men vi är en bit på väg! Idag lyste solen i alla fall och det var inte -10 grader. Framsteg! Jag har hängt hos Sara och Challe igår kväll/idag och bara umgåtts. Idag satt jag och Sara i pyjamasen till kl. 4, haha. Men är man ledig så ska man njuta av det, eller hur? Imorgon går jag dock i skolan 08.15-16-00, fast med en 4h lång lunch.. Värdelöst tycker jag, varför inte sätta ihop allting istället?

Nu har jag nyss käkat och ska ta mig an grammatikboken. Jag längtar bara efter att få komma hem och träffa Andreas, fick inte ens spendera alla hjärtans dag med honom.. Men först en trevlig tjejkväll imorgon, innan det blir hemresa på fredag förmiddag.

Ha en trevlig kväll!

Chill

Lämnade av Linis på tågstationen för en timme sedan och har sedan dess städat rummet och fixat lite. Vi tog en lång, välbehövlig sovmorgon idag. Jag vaknade 13.15 av att Lina satte på ett avsnitt av Sex and the City, och sedan fortsatte dagen framför den serien, haha. Tror att det var mitt bästa uppvaknande hittills. Fatta att alltid vakna av det introt? Tror att jag ska skaffa det som alarmsignal, på så sätt vet jag att jag alltid vaknar på rätt sida.

Nu ska jag återgå till småfix här hemma innan det bli lite Veronica Mars och uppladdning inför skolan imorgon. Trevlig kväll på er!

Besök



Jag har besök av Lina i helgen! Det gillar vi massor. Vi har fikat med Sara och Challe, kikat runt på stan, köpt god mat och har sedan några timmar tillbaka legat i soffan och jäst framför tv:n. Det blev en hel del avsnitt av SATC med, perfekt såhär "dagen efter". Det var förresten kanontrevligt igår. Vi stannade hemma hos mig hela kvällen och bara umgicks, förutom en tripp ned på stan där det blev ett obligatoriskt besök på Max. Otroligt trevlig kväll, och trots detta så vaknade jag pigg som en lärka klockan 10 imorse när jag skulle möta Lina.

Nu ska vi fortsätta vårt tv-tittande och försöka hålla vårt löfte om att inte somna innan kl.11, haha. Vi får ha en liten tävling och se vem som somnar sist.


Det går bra nu

Jag är sååå lycklig! Mitt tal idag gick galant, jag brukar aldrig säga att jag gör något bra, men nu är det sant. Fick jättebra respons och jag är så stolt att jag kom ihåg allting och kunde förmedla mitt budskap. Visst finns det alltid saker att klaga på, men jag är nöjd i överlag. Dessutom så fick jag reda på att jag klarade min förra tenta!! Ni vet den som jag satt med i typ 15h och skrev? Så ja, det känns bra nu. Därför ska jag njuta av den här känslan för man vet aldrig hur länge den håller i sig.

Det blir party ikväll med några vänner. Då ska jag fiiira! Vi ska även fira att Sara och Charlie har fått en ny, bättre lägenhet. Frida har också fått en egen lägenhet, men hon ska iväg och åka skidor imorgon så vi får fira lite åt henne istället. Åh, det kommer bli grymt.

Love


källa

Jag saknar min pojkvän. Massor.

Panta mera



Imorgon är det dags för tal i skolan igen. Vi ska ha ett argumenterande tal, dvs. vi ska argumentera för eller emot något. Jag ska vara en sanna miljövän och predika för att alla ska panta sina tomma flaskor och burkar. Håller på med lite research nu och jag tror att det kommer bli gryyymt. Eller, vi får väl se.. haha.

Fullt upp


Elin & Sanna

Jag har vart sämst på att blogga nu ett tag, men jag har haft så himla mycket annat för mig så det kommer i sista hand. Sist jag skrev så hade jag en lugn måndagskväll, men efter den så trappade tempot upp en aning. På tisdag så pluggade jag på förmiddagen och fick besök av Sara som sedan följde med mig till gymmet där vi körde ett dubbelpass. Först Afrodans, sedan Pump. Jobbigt var bara förnamnet och träningsvärken kom som ett brev på posten dagen efter. Trots detta så ska vi nog göra om det hoppas jag! Efter träningen så stack jag iväg på smålands nation där jag spelade spel med några vänner och var inte hemma förrän sent.

Igår och idag var jag ledig från allt skolarbete, så jag bokade en tågbiljett till Stockolm för att hälsa på Elin som också var ledig (vilket sammanträffande!). Det är alltså där jag har hållit hus. Hade en grym dag igår som bestod av shopping, fika, en masa tok, myskväll med tacos och filmkik med Sanna och Elin. Jag hade lovat mig själv att jag inte skulle handla något, men jag kom hem med några godbitar ändå..

Trots detta kaos med vädret så kom jag idag hem i skaplig tid. Mitt tåg var inte inställt, men det hamnade i tågkö pga alla förseningar och dessutom hade de nog satt alla som missat sina originaltåg på mitt. Det var verkligen FULLPROPPAT! Inte ett enda säte var ledigt, så jag fick stå hela vägen till Uppsala. Fast det kanske man kan tåla om man tänker på att jag kom hem i alla fall. Jag hade lika gärna kunnat vart kvar i huvudstaden.

Tack så mycket för de här dagarna tjejer! Jag lovar att komma ner och hälsa på snart igen.

Wedding





Sitter och kikar på One Tree Hill och det är det avsnitt då Brooke & Julian gifter sig. Åh, så himla fiint! Jag vill också gifta mig och ha på mig en vacker, vit klänning och bjuda alla jag känner. Fast jag antar att det kommer att dröja bra många år, och dessutom måste ju någon fria först;)

Plugg

Det vart en ganska lång dag i skolan idag, hade lektion 08-10 och 12-15. Känns som att det är massor att göra, och jag vet inte i vilken ände jag ska börja.. Det är ett tal på fredag och en artikel ska vara skriven till nästa vecka + en uppgift som vi ska göra i par. Tror att det var något referat som vi skulle skriva. Sen har vi all grammatik vid sidan av som jag måste nöta in.. Tur att vi har "sportlov" om 2 veckor!

Jag har nyss lagat linssoppa som blev väldigt smarrig! Lagade många portioner så att det räcker hela veckan, hehe. Ska snart ta tag i lite plugg samt ha en myskväll för mig själv, känner att jag kan behöva det just nu.

Fredag igen

Herregud, vad veckorna går fort! Nu är det helg igen. Tog en lång sovmorgon idag efter att hjärtat åkt till jobbet och jag fick sängen (hala 90cm bred!!) för mig själv. Tog sedan en tripp till Lina där det bjöds på kladdkaka och pratades ikapp det som vi missat. Vi gruvade oss även inför högskoleprovet som vi ska göra under våren. Jag trodde att jag hade bestämt mig för att inte göra det igen? Men vill man komma in på rät utbildning så vill man. Nu ska jag peppa mig själv!!

Min  bror håller just nu på och fixar salladen till tacos, så jag ska gå och göra i ordning köttfärsen, sen är det fredagsmys. Kring 19.30 börjar Andreas match och då ska vi dit och heja på! Efter den ska vi ha lite tid för varanadra, han och jag. Kika på film och umgås.

Friday I'm in love.

Home

Yo my friends. Befinner mig hemma i Söderhamn nu och ska stanna här i helgen. Ska bli så skönt att koppla av och umgås med alla. Blev dessutom hämtad av Pappsen, Victor och Andreas, så det var en trevlig resa norrut. Som ni kanske märkt så har det vart ont om inlägg de senaste dagarna, men jag har inte mått så bra (tror att det var en förkylning som var på G) och har därför bara nördat Veronica Mars hela dagarna. Men nu är jag på bättringsvägen, så förhoppningsvis hör ni lite mer från mig. Nu ska kika lite på tv, sen sova. Godnatt!

Veronica Mars



Jag har blivit helt beroende av den här serien. Den är ganska gammal, men jag har inte sett den förrän nu. Fick ett tips om att den skulle vara bra, så jag tänkte att jag skulle ge den ett försök. Nu är jag fast! Har alla säsonger, så nu sträcktittar jag. Tips till er!

Mysmorgon

God morgon på er!
Jag kom nyss hem från skolan, hade lektion mellan 08.15 och 10.00. Vi börjar 08.15 varje dag den här veckan, så det är synd om oss. Det sa till och med vår lärare idag. Tänk att man blivit så bortskämd med sovmorgon att det känns tidigt att gå upp strax efter sju.. I-landsproblem, ja.

Jag tänker i alla fall utnyttja denna morgon till att äta en stooor frukost med tända ljus, kika på film och plugga en hel del innan det är dags för träning. Hoppas på ett litet besök från Sara med. Är det inte helt underbart att klockan bara är elva? Lycka.


RSS 2.0