Sometimes we get on like fire, sometimes we're stubborn like rain



En helt vanlig fredag, egentligen. Jag har fått jobb och börjar redan på måndag. Hösten visar sig från sin bästa sida med 20 grader och vackra löv i olika färger som faller. Bra serier som bara väntar på att jag ska se dem. Tända ljus i hela lägenheten och egen tid. Fina, fina vänner och familj som alltid finns där. Att göra saker för första gången och inse att det inte är så svårt. Att bara vara. Ibland uppskattar jag mitt liv lite sådär extra mycket, och en sådan dag är idag. En vanlig fredag.

Åter på svensk mark



Igår morse 05.30 rullade vi in på gatan här hemma. Känslan av att få sova i vår egna säng är obeskrivlig. Det känns skönt att vara hemma igen. Resan har vart underbar och jag känner mig otrolig utvilad och redo för att återgå till vardagen. Har även hunnit träffat båda mina familjer och även pratat ikapp med vänner. Har saknat alla så mycket<3

Det är okej att känna


Adjö kalla Sverige!



För nu har jag SEMESTER! Tjoho! Efter 13 veckor av slit så ska jag och min andra halva iväg och njuta i två veckor. Sol, bad, god mat och kalla drycker. Det här är vi tamesjutton värda. Inatt bär det av till arlanda och sedan vidare till Turkiet. Vi ses om två veckor igen!

Ha det så bra!
Puss

RSS 2.0