Runkeeper



Jag tänkte bara tipsa om en jättebra app som håller koll på hur lång sträcka man går är, hur snabbt det går samt hur lång tid det tar. Perfekt om man vill hålla koll på hur många kilometer man promenerar/cyklar/springer eller utövar andra aktiviteter. Allt sparas, så man kan gå tillbaka och titta hur mycket man motionerat. Jag tycker att den är perfekt, för då kan man ju tävla mot sig själv och bli mer peppad på att slå rekordet.

Promenad







Underbar promenad! Vi tog en ny runda och det var så himla vacker med allt grönt. Sammanlagt blev det 9 km, och det känns i benen. Bästa känslan som finns. Nu håller jag på och pluggar och fixar inför redovisningen imorgon, sen ska jag cykla iväg till S & C där jag ska bli bjuden på mat. Mys!

Danza Kuduro



Don Omar - Danza Kuduro

Bästa låten just nu. Man blir ju så himla glad av att lyssna på den!

What a wonderful day



Idag är jag glaaaad! Och fylld med överskottsenergi dessutom. Ringde nyss och bestämde tid för en långpromenad med Sara och Charlie, så jag sedan kan komma till ro och plugga. Känns inte som någon idé att ta tag i det ännu, då jag troligen kommer ge upp på direkten. Nu är det måndag, vilket betyder att det endast återstår två dagar tills jag ska hem till S-hamn igen. Har på känn att det kommer bli en kanonbra sommar fylld med trevligheter och fina människor. Sen ska jag jobba massvis, och förhoppningsvis ska de pengarna gå till en utlandsresa till hösten. Jag måste iväg och se lite nya saker! Vill inte vara kvar i Sverige ett helt år. Gud vad jag svamlar nu känner jag, men som sagt så har jag energi så det räcker och blir över. Vi hörs senare istället!

Back to business



Nu har A precis åkt hem, vilket suuuger. Har haft en underbar helg och nu är det så tomt i lägenheten. Fast då har jag inte längre någon anledning till att inte plugga, så det är ju bra på ett sätt. Ska ta tag med läsningen direkt tänkte jag, så jag bara kan ta det lugnt ikväll och försöka packa ihop lite smått. Jag åker ju hem igen på onsdag och sedan är det oklart  när jag kommer tillbaka till Uppsala igen (förutom att flytta ut grejerna då). Ska bli skönt att få slippa allt som har med skolan att göra, men jag kommer sakna staden grymt mycket!

En dag tillsammans





Helt underbart att vakna up med hjärtat bredvid sig. Han är alltid så gullig och klappar mig på kinden och pussar mig på pannan när jag sover - man kan nog inte få bättre väckning än så. Dagen har vi tillbringat på vift. Vi har vart och handlat, kikat på Andreas älskling (se bild ett), vart på IKEA och nu ska vi ha myskväll. Andreas är ute och testar sina nya springskor, så när han kommer hem ska vi slänga ihop lite tacos och förhoppningsvis se en bra film:)

Friday night







Vår fredagskväll spenderade vi med Sara och Challe. Vi gick ner på stan och käkade och sedan såg vi Pirates Of the Caribbean på bio. Det var väldigt mysigt, fastän bio inte var lika bra som jag trodde. Men det är alltid coolt med 3D, speciellt när man får så snygga brillor!

Chest to chest, nose to nose



Rihanna - California king bed

I'ts friday, friday. Gotta get down on friday.



Det finns väl ingen underbarare känsla än att vakna upp och veta att det är fredag? Har sett fram emot helgen så himla länge nu, så nu kan jag inte vara annat än glad. Tog mig en rejäl sovmorgon, så nu har jag fullt upp med plugg. Vill passa på att få undan så mycket som möjligt innan kvällen, då mitt hjärta kommer hit.
Hoppas ni får en härlig dag!


I just came to say Hello





Duktiga Angelica tog sig upp ur sängen före klockan 8 idag. Stolt är bara förnamnet! Satt ett par timmar i skolan med klassisarna för att sammanfatta allt inför tentan. Efteråt mötte jag upp några finisar och käkade lunch och strosade runt på stan. Väldigt bra dag so far och ännu är den inte slut:) 

Season 9



Det är nog ingen som missat att jag älskar serier (om så är fallet, så vet ni det nu, haha), därför är detta en jobbig tid på året då det är dags för sommaruppehåll. Säsongsavslutningarna har redan sänts, så även för One Tree Hill. Det var sagt att det skulle vara sista avsnittet någonsin, men efter lite efterforskningar så har jag fått reda på att det kommer en säsong 9. Wiho! Är det inte underbart?! Nu jäklar ser jag fram emot hösten.

Det går framåt

Hej på er!
Vad tror ni jag har gjort idag? Yes, vart i skolan och sedan pluggat. Så klart. Känns lite enformigt att skriva samma sak varje dag, haha. Men det börjar gå upp ett ljus för mig och flera begrepp låter inte lika främmande nu. Med andra ord så är jag en bit på vägen. Jag startade i alla fall dagen på bästa möjliga sätt; jag åt thaibuffé med några klasskomisar. Jag struntade helt i frukosten för att få i mig en extra portion, och nog blev jag mätt. Så mätt att jag inte vart hungrig förrän nu.. Så jag har kokat lite te och ska äta kvällsfika framför Grey's. Tog även en långpromenad med Sara och Charlie på kvällskvisten, så jag har fått pratat av mig lite grann. Dessutom får man extra mycket energi till att plugga;)

Today I don't feel like doing anything



Efter en dag i skolan, där vi diskuterade ungdomsböcker, så tog jag tag i resten av plugget direkt när jag kom hem. Det finns inte mycket mer att göra nu, bara att ligga i. Läsa, läsa och läsa. Nu ska jag i alla fall snöra på mig träningsskorna och ta en promenad innan det är dags för mys framför Desperate Housewifes.

Jag räknar även ner dagarna tills på fredag då A kommer ner hit och stannar över helgen. Då blir det bio och en massa trevligheter<3

Sova?

Herregud. Jag MÅSTE börja ändra på mina rutiner. Det funkar inte att vara uppe sent för att sedan vakna mitt på dagen. Det är bara 1½ vecka kvar i skolan och den tiden måste jag utnyttja till max för att fixa tentan den 1:a. Sen kan det ju vara bra att vänja kroppen vid att gå upp tidigt med tanke på att jag ska kliva upp före klockan sex varje dag i elva veckor när jag jobbar..
Nej, nu ska jag sova och ställa klockan tidigt så att jag hinner få lite gjort imorgon. God natt med er!

Saturday

Jäklar vad roligt vi hade igår! Först hemma hos mig med bra musik och gott vin och sedan på värmlands där det blev en hel del dans ända tills de stängde. Sen somnade jag gott i min säng och vaknade vid 12.. Det tror jag min kropp behövde. Nu har jag nyss kommit hem från en långpomenad och ska bara packa väskan för att sedan cykla iväg till Sara och Challe där vi ska ha myskväll. Perfekt återhämtning efter gårdagen.

Åh, sång på sång, det ekar över hela staden.

Nu har vi haft ferre sedan 6-tiden och nu ska vi ut på nation! Wiho! Sara, Ogge och Johan är här och partajar. Nu ska vi dricka tequila och mojito. Vi ses imorgon mina fina!
Pussss!

Väl godkänd



För ungefär en månad sedan skickade jag in min allra första universitetsuppsats, vilken jag skrev i kursen Litteraturläsning. Jag bestämde mig för att jämföra Jane Austens Stolthet och fördom med filmatiseringen för att se vilka skillnader det fanns. Hela veckan har jag kikat på mailen och väntat på beskedet, livrädd för att se ett U. Tror ni inte att jag blev måttligt chockad när jag imorse öppnade resultatet och fick se att det stod VG? Ett sånt lyckorus var det längesedan jag fick! Nu är jag ännu mer peppad på plugga och fixa den här sista kursen med. Två veckor kvar!!!

A walk in the forest











Bilder från förra veckan

Älskar att gå på härliga promenader i skogen med mina fina grabbar! Speciellt nu när det är sånt skönt väder ute och allt är grönt. Dessutom är luften så ren och det är perfekt att rensa tankarna. Längtar redan tills jag får komma hem och gå med dem igen.

Jag är namnet, som du har på armen. Det kommer alltid vara vi.

Jag bara svävar på sju moln just nu. Allt går min väg och jag hoppas att det fortsätter så ett tag till nu! Jag är så himla lycklig och jag förtjänar lite flyt nu. Två veckor kvar, sen är det lov och en sommar utan plugg. Nedräkningen har börjat.

Hälsingland i mitt hjärta

Jag är så glaad. Är hemma och tar igen tid med min familj. Det har vart underbart väder både igår och idag, så jag har promenerat med hundarna och legat ute och stekt i solen. Självklart har jag böckerna med mig hit (det går inte att undgå), det är sex stycken som jag ska hinna läsa tills nästa vecka. Bara att ligga i alltså.

Förresten, såg ni på Eurovision Song Contest igår? Det gjorde i alla fall jag. Mamma och jag har det lite som en tradition att alltid se den tillsammans, så det var ju perfekt att tävlingen går just denna vecka. Det finns knappt några bra låtar, så det blir mest skratt. Nej, nu ska jag fixa lite med maten innan jag ska iväg till A för mys.

Puss!

Hockeykväll



Sitter med A och kollar på Sverige-Frankrike. Det går riktigt bra för tre kronor och jag tror att de har chans till guld i år. Men å andra sidan så kan det gå hur som helst i hockey, så jag har inte för stora förhoppningar. När matchen är slut så ska vi kika på en film som jag fått hem från LoveFilm. Berättar mer om det senare. Nu ska jag gosa med min kärlek!
 

Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2



Längtar! Snart. Snart. Snart.
Den 13 juli sitter jag bänkad i biosalongen.

Bra dag



Jag är på sånt braaa humööör idag! Vaknade med en skön känsla inom mig. Helt underbar start på dagen. Jag gick upp kring nio och kilade ner på stan för att fika (dricka te) med Alexandra som jag inte träffat på jättelänge. Hur mysigt som helst. Sedan mötte jag upp Sara och Charlie för en långpromenad. Det blev en runda på 7 km och det känns i benen. Mina Reebok Easytone fungerar verkligen.. Bra köp! Nu ska jag ta tag i plugget och vänta in Andreas som kommer ikväll. Wiie!

<3

tumblr_lh8fsfqcf81qbo3bfo1_500_large

Förbud

Har glömt att berätta om mitt och Saras vad. Vi har bestämt oss för att inte äta godis eller andra sötsaker under hela maj månad, samt att träna mer regelbundet. Tror att gymkortet har blivit lite dammigt nu.. Vi gick i alla fall 8km idag som var jättehärligt i det soliga vädret. Vem vill vara instängt på ett gym nu när det är så skönt ute? Min pojkvän har även hakat på (sockerberoende nummer ett) och det ska bli spännande och se hur han klarar det, haha! Än så länge har det funkat bra, men det är ju snart helg.. Fast jag tror att det kommer gå galant. Bara jag ger mig sjutton på det;)

De stänger, men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser.



Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder

Hur bra är inte Veronica Maggios nya album? Hatar spotify just nu, då dom säger att jag inte får lyssna på låtarna mer än 5ggr..

Turbulens



Är det inte sjukt hur många känslor som kan finnas inom en mäniska på samma gång? Att den ena känslan kan avlösa den andra på bara en sekund och att flera kan komma samtidigt? Inuti mig är det kaos just nu. Min hjärna kan inte bestämma sig för vad den vill känna, vilket resulterar i humörsvängningar. Ibland är jag nere på botten och ibland är jag jätteglad. För det mesta glad, men det är de få tillfällen då jag känner mig nere som sätter sig fast i minnet. För så vill man inte känna igen. Därför fokuserar jag på de ljusglimtar som finns och tar till mig all den positiva energi som jag kan få av människor jag tycker om. Älskar även att det finns telefoner som kan användas flitigt i brist på sällskap. 

Jag tror att det är ovissheten om vad jag ska göra i höst som spökar allra mest. Vad ska jag göra? Vart kommer jag bo? Först när jag får reda på det kommer jag finna ro i mina tankar. Men det är bra att filosofera ibland. Det är nyttigt att tänka över saker och ting och se dem ur nya perspektiv. Och som en av mina närmasta vänner en gång sa: det är nu vi ska våga ta chanser. Jag kan inte annat än hålla med. 


Kursstart

Så jäkla skönt med en lång sovmorgon idag. Jag har bara jäst framför tv:n och ätit en stor, god frukost i lugn och ro. Idag startar den sista kursen för den här terminen - Barn och ungdomars läsning. Jag har vart på biblan hemma i söderhamn och lånat ca 20st böcker som ska läsas. Några ganska tjocka, men även bilderböcker så som Alfons Åberg och Lill-Zlatan och morbror raring. Första boken i Twilight-serien finns även med på litteraturlistan, så det ska bli en intressant kurs. Vid tre ska jag till skolan och få en liten introduktion. Vad som händer efter det får vi se. Skulle vilja gå ut på en promenad, men vädret är inte det bästa.. Nyss haglade det ute (!). 

Nu ska jag fixa iordning mig och sticka iväg till skolan. Ha en bra dag! 


Bilder

Här kommer några bilder från helgen.

Fredag:


Grillning






Frida fick ett samtal (?)






Utanför GH

Lördag:


Champagnefrukost hos Fridis






Vi trodde att vi skulle vara ensamma i Ekoparken, men så var inte fallet..













Efter en heldag i parken drog vi hem till Sara och Charlie där vi åt mat och jäste. Tog tyvärr inte fram kameran så ofta som jag hade önskat, så alla kom inte med på bild.. Nästa gång ska jag vara bättre:)

Dagen efter

Även om jag har fått i mig både pizza och fika idag så känns det inte bättre. Jag är seg och känner mig lite nere. Det gör jag alltid när jag är bakis. Hemskt att känna sig ledsen när helgen har vart så bra. Jag ska kila iväg till affären och köpa en massa godis och sen titta på film och koppla bort allt. Imorgon känns nog allt mycket bättre. Sedan är jag alltid nere när mitt hjärta har åkt tillbaka hem, vilket han gjorde idag. Jag vet jag inte när vi ses igen heller, det är i alla fall minst en vecka dit. Jag hatar att bo ifrån honom. Men det var guld att ha honom här igår.

Andreas<3

Valborg

Vilken underbar helg!
Här i Uppsala så firar man valborg i fyra dagar; skvalborg, kvalborg, valborg och slutligen finalborg. Dock körde vi bara på kvalborg och valborg samt en bakisdag idag som finalborgfirande. Det har vart fantastiskt att få vara med fina vänner och bara njuta. Men lite jobbigt med måste jag erkänna.. Idag är jag inte på topp. Håller på och lägger in bilderna på datorn nu, så håll utkik så ska ni få se dem sen.

RSS 2.0